Biolonel Odor Eliminator

Biolonel Odor Eliminator

De Biolonel Odor Eliminator is uit het assortiment en is vervangen door Odorcide Spray.

Biolonel Odor Eliminator bestrijdt onaangename geurtjes van huisdieren.

  • Deskundig dierenartsadvies
  • Smaakgarantie
  • Voor 21:00 besteld, morgen in huis *
  • Gratis retourneren *
  • Productinformatie

Productinformatie

De Biolonel Odor Eliminator is uit het assortiment en is vervangen door Odorcide Spray.

Biolonel Odor Eliminator bestrijdt onaangename geurtjes van huisdieren.

De producten van Biolonel Odor Geur Eliminator bevatten een uniek concept dat nieuwe mogelijkheden biedt voor eigenaren van huisdieren in de strijd tegen vervelende geuren. De praktijk heeft uitgewezen dat Biolonel Odor de nare geur tot in de kern elimineert en het probleem omtovert van een hinderlijke geur in een bron van wonderschone en duurzame aroma voor de omgeving. Biolonel Odor is bij uitstek geschikt voor honden, katten, fretten, konijnen, cavia's, egels, muizen, reptielen en vogels. Daarnaast werkt het uitstekend in wachtkamers en op kattenbakken, kussens, kleren, kleden, meubels, etc.

Biolonel Odor Eliminator spray is 100% natuurlijk en alleen gemaakt van pure parfumessentie, geproduceerd in Frankrijk, en van gedistilleerd water. Biolonel Odor doet zijn werk op de te behandelen oppervlakten en heeft niet de latente mogelijkheid tot vlekken, irriteren of vlam te vatten. De Biolonel Odor-producten bevatten namelijk geen alcohol, aromatische oliën, zouten, chemicaliën en wasmiddelen in tegenstelling tot overige gemiddelde luchtparfums en vluchtige oliën.

Biolonel Odor Eliminator bevat geen ingrediënten die giftig zijn, afkomstig zijn van dieren of getest zijn op proefdieren en geen bestanddelen die schadelijk kunnen zijn voor de ozonlaag. Biolonel Odor is hypoallergenisch, onschadelijk voor de mens, kindvriendelijk, milieuvriendelijk en ecologisch verantwoord.

Biolonel Odor Geur Eliminator is verkrijgbaar in een sprayflacon van 55 ml. en 400 ml.

Product ID: 1327
Andere klanten kochten ook
Beoordelingen

Heb je ervaring met Biolonel Odor Eliminator ? Geef ons dan je mening over dit product.

Schrijf je eigen beoordeling
AAN HET LADEN
Uitstekend product
Door , 17 februari 2014

Plasgeurtjes en andere geuren verdwijnen meteen zonder dat het overheersend naar parfum ruikt. Dat is heel aangenaam en ook onze hond vind het niet vervelend als we het in zijn bench gebruiken.

werkt precies zoals beschreven - prima product
Door , 06 februari 2014

Hebben wij gebruikt tijdens het zindelijk maken van onze pup. de plasjes geur komt niet terug, ook textiel ruikt als fris gewassen. Een echte aanrader!

Beoordelingen 1 - 2 van 2