Vitakraft

Vitakraft

Vitakraft is een innovatief bedrijf dat een breed assortiment aan kwalitatief hoogwaardige producten levert voor ieder huisdier. Zo varieert het assortiment van voeding, snacks en supplementen tot speelgoed en accessoires voor verschillende dieren. Denk hierbij aan producten voor honden, katten, knaagdieren, vogels en vissen. Door hun grote passie voor dieren in combinatie met innovatie, professionaliteit en resultaat gedrevenheid kan Vitakraft deze hoge kwaliteit leveren.

Vitakraft producten

Medpets verkoopt snacks voor honden, katten, konijnen, knaagdieren en vogels van het merk Vitakraft. Voor honden en katten zijn er snacks zijn verkrijgbaar in de vorm van sappige vleessticks of vleeshapjes in verschillende heerlijke smaken. Konijnen, knaagdieren en vogels halen daarentegen hun hart op aan knapperige crackers verrijkt met granen, zaden, fruit en kruiden.

Toon filters
Medpets maakt gebruik van cookies om jou beter en persoonlijker te kunnen helpen. Met deze cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag. Zo kunnen we advertenties tonen op basis van jouw interesses, kun je informatie delen via social media en kunnen we je een goed functionerende website bieden. Door verder te gaan op onze website ga je hiermee akkoord. Lees meer Sluiten