PetSport

Al meer dan 10 jaar ontwerpt en produceert Petsport verschillende leuke dierenaccessoires die de band tussen jou en je huisdier kunnen versterken. Inmiddels is Petsport zo groot gegroeid, dat ze al naar 75 landen distribueren. Petsport wilt graag dat haar producten bijdragen aan een betere relatie tussen het baasje en het huisdier.

Bij Petsport willen ze speciaal de aandacht leggen op de kwaliteit van het materiaal, innovatieve designs en de interactie met dieren. Alle producten van Petsport zijn door een onafhankelijke partij gekeurd, zodat baasjes weten dat ze het beste voor hun huisdier kopen. Alle speeltjes van Petsport zijn ook getest op duurzaamheid, zodat je samen langer speelplezier kunt beleven.

Speelgoed van Petsport

Medpets heeft verschillend leuk speelgoed van Petsport voor honden in haar assortiment. Met het leuke gevlochten speelgoed kun jij jouw hond leuk vermaken of jullie kunnen samen een leuke speelsessie aangaan. Het gevlochten speelgoed van stevig katoen is erg duurzaam en zijn er in allemaal verschillende soorten. Deze speeltjes zijn perfect om te apporteren en zorgen voor veel speelplezier!

Petsport produceert leuke duurzame dierenaccessoires die de band tussen jou en je huisdier kunnen versterken. Bestel nu snel, voordelig en eenvoudig!

Medpets maakt gebruik van cookies om jou beter en persoonlijker te kunnen helpen. Met deze cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag. Zo kunnen we advertenties tonen op basis van jouw interesses, kun je informatie delen via social media en kunnen we je een goed functionerende website bieden. Door verder te gaan op onze website ga je hiermee akkoord. Lees meer Sluiten