Metazoa Luzerne
Metazoa Luzerne
Metazoa Luzerne

Metazoa Luzerne

Dit product is niet langer leverbaar. Bekijk hier geschikte alternatieven.

Metazoa Luzerne is een smakelijke aanvulling op het dagelijkse voer van je paard. Deze luzerne bevat hoogwaardige eiwitten en is verkrijgbaar in een grove of korrelvariant. De grove luzerne draagt bij aan een goede darmfunctie en stofwisseling. Verder is deze luzerne gecontroleerd en daardoor vrij van papaver en Jacobs kruiskruid.

  • Deskundig dierenartsadvies
  • Gratis verzending vanaf €59,-
  • Voor 21:00 besteld, morgen in huis *
  • Gratis retourneren *
  • Productinformatie

Productinformatie

Dit product is niet langer leverbaar. Bekijk hier geschikte alternatieven.

Metazoa Luzerne

Metazoa Luzerne is een perfecte aanvulling op het dagelijkse voer van je paard of pony. Luzerne bevat namelijk hoogwaardige eiwitten. Deze luzerne is verkrijgbaar in een korrelvariant of als grove luzerne. De korrelvariant kun je dagelijks door het voer mengen. De grove luzerne heeft een grove structuur dat het kauwen en de speekselvorming bevordert. Hierdoor heeft dit voer een betere verteerbaarheid. Daarnaast draagt dit ook bij aan een goede darmfunctie en stofwisseling. De luzerne is gecontroleerd en vrij van papaver en Jacobs kruiskruid.

Inhoud

  • Korrel: 20 kg
  • Grof: 15 kg

Samenstelling

  • Korrel: eiwitrijk blad van luzerne
  • Grof: de stengel van de luzerne
Product ID: 6871
Andere klanten kochten ook
Beoordelingen

Heb je ervaring met Metazoa Luzerne ? Geef ons dan je mening over dit product.

Schrijf je eigen beoordeling
AAN HET LADEN
Goede ruwvoer zonder risiko van verstikking of maagzweer
Door , 27 september 2021

Omdat te veel grove luzerne de maag kan beschadigen, maar mijn paard geen zetmeel mag eten en daardoor veel van haar energie van ruwvoer moet krijgen, begon ik de korrels te voeren. Beide paarden krijgen 1 kilo per dag hiervan en ze zijn top fit, zonder te heet te worden.

Top product
Door , 22 april 2020

Ik geeft het mijn oude paard van 26. Samen met goede brok van Dengie ( balance) in deze brok zit ook glucosomine en extra biotine. Geef van de mineraal brok 500 gram en van de metazoa 250 gram. Mijn afgevallen paard kwam heel mooi aan. Om dr op gewicht te krijgen geef ik,savonds nogmaals metazoa, in combi met vitalmash slobber. De metazoa luzerne brok vind ze zo het lekkerst.

Beoordelingen 1 - 2 van 2