Honden

Alles voor de gezondheid van je hond

Medpets is dé online winkel voor de gezondheid van je dier met een groot aanbod aan veterinaire gezondheidsproducten. In deze categorie vind je ons assortiment aan diergeneesmiddelen, voedingssupplementen en dieetvoer voor honden.

Gezondheid en verzorging

Fitte, energieke honden zijn een genot om om je heen te hebben. Het voorkomen en genezen van ziektes is daarom een zeer belangrijk onderdeel van de verzorging van jouw hond. In de onderstaande categorieën vind je producten die nodig zijn om de gezondheid van jouw hond te verbeteren of te behouden. Wanneer je een categorie kiest, vind je daar alle beschikbare diergeneesmiddelen in deze categorie met per product een uitgebreide beschrijving.

Hondenvoeding

Een goede voeding is van groot belang om jouw hond gezond en fit te houden. Overgewicht, huidafwijkingen en een slechte spijsvertering kunnen meestal met aangepaste voeding goed behandeld worden. In het menu hiernaast vind je onder Dieetvoer Hond ons compleet assortiment aan dieetvoeding voor jouw hond. Ook verkoopt Medpets onderhoudsvoeding voor de hond van de bekende merken.

Medpets maakt gebruik van cookies.   -   sluit