Fiprospot Hond
Fiprospot Hond
Fiprospot Hond
Fiprospot Hond
Fiprospot Hond

Fiprospot Hond

Fiprospot voor honden is niet meer verkrijgbaar. Als vervangend product wordt Frontline Spot On Hond aanbevolen. Deze kunt u hier bestellen.

  • Deskundig dierenartsadvies
  • Smaakgarantie
  • Voor 21:00 besteld, morgen in huis *
  • Gratis retourneren *
  • Productinformatie

Productinformatie

Fiprospot voor honden is niet meer verkrijgbaar. Als vervangend product wordt Frontline Spot On Hond aanbevolen. Deze kunt u hier bestellen.

Fiprospot voor honden is een spot on oplossing tegen vlooien en teken bij honden. Fiprospot bevat fipronil, de bekendste werkzame stof tegen vlooien en teken.

Fiprospot

Fipronil, de werkzame stof van Fiprospot, is wereldwijd het meest gebruikte molecule tegen vlooien. De Fiprospot heeft een uiterst innovatieve zelfstaande pipet. Je kan de pipet opvouwen en neerzetten zonder dat de vloeistof eruit morst. Erg gemakkelijk als je de hond of kat nog moet vastpakken. Fiprospot werkt snel en effectief en is prijstechnisch een zeer interessante oplossing om uw hond of kat te ontvlooien. Fiprospot is beschikbaar voor de kat , en voor de hond in alle gewichtsklassen (2-10 kg,10-20 kg, 20-40 kg, 40-60 kg) in zowel 3 als 6 pipets verpakking.

Indicaties:

Voor de behandeling van vlooieninfestaties (Ctenocephalides spp.) bij honden. Heeft een insecticide werking tot 6 weken tegen nieuwe vlooieninfestaties. Het product kan worden gebruikt als onderdeel van een behandelingsstrategie tegen door vlooien veroorzaakte allergische dermatitis indien dit eerder is vastgesteld door een dierenarts. Hoewel het product niet altijd een direct acaricide effect vertoont (verschillende teken kunnen nog aanwezig zijn na 48 uur), heeft het een aanhoudend acaricide effect tot 4 weken tegen Dermacentor variabilis en tot 3 weken tegen Rhipicephalus sanguineus.

Contra-indicatie(s):

Omdat er geen gegevens beschikbaar zijn, dient het diergeneesmiddel niet gebruikt te worden bij pups jonger dan 2 maanden en/of pups die minder dan 2 kg wegen. Niet gebruiken bij zieke (systemische ziekten, koorts, etc.) of herstellende dieren. Niet gebruiken bij konijnen, aangezien bijwerkingen en zelfs overlijden het gevolg kunnen zijn. Dit diergeneesmiddel is speciaal ontwikkeld voor honden. Gebruik het niet bij katten omdat dit tot overdosering kan leiden. Fiprospot Kat vindt u hier . Niet gebruiken bij dieren met een overgevoeligheid voor het werkzame bestanddeel of een van de hulpstoffen.

Verkrijgbaar in 4 verschillende soorten:

  • Fiprospot Small - Spot-on voor kleine honden van 2-10 kg. Een pipet bevat 1,67 ml met 67 mg fipronil.
  • Fiprospot Medium - Spot-on voor middelgrote honden van 10-20 kg. Een pipet bevat 1,34 ml met 134 mg fipronil.
  • Fiprospot Large - Spot-on voor grote honden van 20-40 kg. Een pipet bevat 2,68 ml met 268 mg fipronil.
  • Fiprospot XL - Spot-on voor zeer grote honden van 40-60 kg. Een pipet bevat 402 ml met 402 mg fipronil.

Dosering en toedieningsweg:

Uitsluitend voor toepassing op de huid. Het minimale interval tussen twee behandelingen dient niet korter te zijn dan 4 weken. Voor de behandeling en preventie van vlooienallergie wordt aanbevolen dat allergische patiënten en alle andere honden en katten in het huishouden maandelijks worden behandeld.

Product ID: 1983
Andere klanten kochten ook
Beoordelingen

Heb je ervaring met Fiprospot Hond ? Geef ons dan je mening over dit product.

Schrijf je eigen beoordeling
AAN HET LADEN
druppels goede werking
Door , 10 juli 2016

Ik druppel mijn hond van 10 kg met fiprospot 10-20kg. Ik druppel om de 8 wkn. Nu in de zomertijd de eerste teek moeten verwijderen. Ga nu om de 6 wkn druppelen zoals het hoort.

Goed
Door , 25 september 2014

Werk goed een hond fiprospot gegeven een hond een duurder merk Beide honden geen vlooien of teken Fiprospot is echter wel 50 % goedkoper

Prima
Door , 17 mei 2014

Zou niet weten wat ik hier nog aan moet toevoegen!

Werkt slecht, heb geen vlooien gedood
Door , 02 februari 2014

Heb nog nooit zo iets slechts gekocht dit spul heb nog geen vlooi kunnen doden

helpt goed
Door , 11 januari 2014

heb geen last meer gehad van die kriebel gevallen

dhr
Door , 16 december 2013

Fibrospot werk zeer goed tegen teken en vlooien, ik ben er zeer tevreden over. Door de makkelijke pipetten is het ook zeer makkelijk aan te brengen. Het word zeer goed verdragen door mijn honden en ruikt niet!

Beoordelingen 1 - 6 van 6