Eliminall

Vlooien, teken en luizen zijn uitwendige parasieten en kunnen erg vervelend zijn voor je hond of kat. Een besmetting kan het hele jaar door optreden, waarbij het risico het grootst is tussen juni en oktober. Medpets heeft een groot assortiment aan producten tegen vlooien, teken en luizen, voor een vlo-vrij huis! Eliminall is één van de merken die kan helpen als jouw dier uitwendige parasieten heeft.

Eliminall

Eliminall is een oplossing tegen vlooien, teken en luizen en bevat de werkzame stof fipronil. Eliminall is verkrijgbaar als spot-on en als spray. Fipronil is een snelwerkende stof die werkzaam is tegen de meest voorkomende ectoparasieten bij huisdieren. Het werkt tegen vlooien binnen 24 uur na toediening en tegen teken binnen 48 uur. De preventieve werking tegen vlooien is 8 weken bij honden en 4 weken bij katten. Tegen teken werkt de spot-on 4 weken.

Medpets maakt gebruik van cookies om jou beter en persoonlijker te kunnen helpen. Met deze cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag. Zo kunnen we advertenties tonen op basis van jouw interesses, kun je informatie delen via social media en kunnen we je een goed functionerende website bieden. Door verder te gaan op onze website ga je hiermee akkoord. Lees meer Sluiten