Eden Anti-Vlooien en -Teken Spray

Eden Anti-Vlooien en -Teken Spray

Dit product is niet langer leverbaar. Bekijk hier geschikte alternatieven.

Eden Anti-Vlooien en Anti-Teken Spray wordt toegepast voor het beschermen van honden en katten tegen vlooien en teken.

  • Deskundig dierenartsadvies
  • Smaakgarantie
  • Voor 21:00 besteld, morgen in huis *
  • Gratis retourneren *
  • Productinformatie

Productinformatie

De Eden Anti-Vlooien en Anti-Teken Spray helpt de hond en kat te beschermen tegen vlooien en teken en is gemakkelijk te gebruiken. De spray bevat voornamelijk organische, natuurlijke of natuuridentieke ingrediënten en irriteert niet op de huid van de hond en kat. Bovendien is de spray oplosbaar in water en goed biologisch afbreekbaar.

Gebruiksaanwijzing

 

Spray de vacht van uw hond of kat dun in met de Eden Anti-Vlooien en -Teken Spray, maar let op; niet op de kop. Eden Anti-Vlooien en -Teken Spray is tot 24 uur werkzaam, afhankelijk van de activiteit die gedaan wordt en de weersomstandigheden. Zo nodig de toepassing herhalen. Voor specifieke toepassingen of specifieke situaties; raadpleeg uw dierenarts.

Eden

Alle producten van Eden zijn niet-giftig en op natuurlijke basis geproduceerd. Ook hebben ze geen negatieve bijeffecten en zijn eenvoudig in gebruik.

Let op

Bij een hoge tekendichtheid in de omgeving kan het gebeuren dat er toch een aantal teken door de bescherming van de spray heen breken. Helaas kan geen enkel vlooien- en/of tekenproduct 100% bescherming bieden. Daarom blijft het belangrijk uw hond dagelijks te controleren op teken en deze te verwijderen indien u ze vindt.

Product ID: 2420
Andere klanten kochten ook
Beoordelingen

Heb je ervaring met Eden Anti-Vlooien en -Teken Spray ? Geef ons dan je mening over dit product.

Schrijf je eigen beoordeling
AAN HET LADEN
werkt niet
Door , 07 juni 2016

Dood geen enkele vlo helaas, dus een tegenvaller

M
Door , 13 april 2016

Helaas nog steeds last van teken dus ben er niet zo tevreden over en nu begint het teken seizoen pas

Vlooien spray
Door , 01 juli 2015

Werkt prima zowel voor de katten als voor je huis mee te doen als je het verdunt.

Tevreden
Door , 25 augustus 2014

Tot nu toe tevreden wat teken betreft,onze honden hebben nooit vlooien dus daar kan ik geen oordeel over hebben. Maar de honden zelf vinden het vreselijk stinken en duiken weg als ik eraan kom met de spray,maar tot nu geen teek nog weer gevonden.

super tevreden
Door , 19 juni 2014

Ondanks een lekkende spraydop (dit is goed opgelost) ben ik zeer tevreden. Van de week vergeten de onze golden retriever in te sprayen en er zaten direct meer teken dan wanneer ik wel voor de boswandeling spray! Niet meer vergeten te sprayen dus! wellicht koop ik een 100ml flesje erbij voor op zak.

helaas niet tevreden
Door , 10 mei 2014

Helaas niet tevreden over dit product 1 van de 2 katten kwam een halve dag erna alweer met een teek in zijn nek terug naar huis.. heb het toen het voordeel van de twijfel gegeven maar een week erna (na elke dag insprayen) hadden beide katten weer meerdere teken. De teken lijken er dus niet gevoelig voor te zijn..helaas !

Beoordelingen 1 - 6 van 7