cdVet Fit-BARF Sensitive

cdVet Fit-BARF Sensitive

cdVet Fit-BARF Sensitive is een aanvullend diervoeder voor honden en katten ter aanvulling op de dagelijkse rauwe-voeding (Barf).

  • Deskundig dierenartsadvies
  • Smaakgarantie
  • Voor 21:00 besteld, morgen in huis *
  • Gratis retourneren *
  • Productinformatie

Productinformatie

cdVet Fit-BARF Sensitive

cdVet Fit-BARF Sensitive is een aanvullend diervoeder voor honden en katten ter aanvulling op de dagelijkse rauwe-voeding (Barf).

cdVet Fit-BARF Sensitive is een graanvrij alternatief aanvullend diervoer en brengt niet alleen afwisseling, maar ook balans in de BARF voerrooster. cdVet Fit-BARF Sensitive wordt uit selectieve ingrediënten geproduceerd, om een uitgebalanceerde voeding bij rauwe-voeding (BARF) mogelijk te maken. Vooral wordt ook de behoefte aan vitamines (A, E, B-groep), essentiële vetzuren en ballaststoffen zeker gesteld. In combinatie met cdVetMicroMineraal is zodoende de basis voor gezond Barfen gelegd. Natuurlijk kan met Fit-Crock en Fit-Crock Sensitive nog steeds gedeeltelijk gebarft worden. Deze mengeling is ook uitstekend geschikt voor het opzetten van dieetplannen (pancreas-,nieren-, lever-, reductieplannen etc.)

Samenstelling:

Topinamboer, rode biet, wortels, lijnzaden, biergist, zwarte komijnzaden, moutkiemen, kruidenmengsel (brandnetelkruid, berkenblad, paardenbloemkruid, paardenbloemwortel).

Analytische bestanddelen en gehalten:

Ruw eiwit: 8,0%; Ruwe celstof: 18,1%; Ruw vet: 5,4%; Ruw as: 12,4%; fosfor: 0,24% , calcium: 1,83%

Toevoegingsmiddelen per kg:

Technologische toevoegingsmiddelen: Bentonit-Montmorilloniet E 558 10g.

Voedingsadvies:

ca. 10 - 15% van de gebruikelijke hoeveelheid van groenten. cdVet Fit-BARF Sensitive kan gewoon met het vlees vermengd worden. Kan ook met water vermengd worden.

Product ID: 2214
Andere klanten kochten ook
Beoordelingen

Heb je ervaring met cdVet Fit-BARF Sensitive ? Geef ons dan je mening over dit product.

Schrijf je eigen beoordeling