Catit Senses Scratch Pad
Catit Senses Scratch Pad
Catit Senses Scratch Pad
Catit Senses Scratch Pad

Catit Senses Scratch Pad

Dit product is niet langer leverbaar. Bekijk hier geschikte alternatieven.

De Catit Senses Scratch Pad is een extra dik krabobject voor uw kat. De Scratch Pad is rondom voorzien van acupressuurmat welke de poten van uw kat door middel van drukpuntmassage masseert. Mocht uw kat de Scratch Pad kapot gekrabt hebben, is dit geen probleem; er zijn navullingen verkrijgbaar.

  • Deskundig dierenartsadvies
  • Smaakgarantie
  • Voor 21:00 besteld, morgen in huis *
  • Gratis retourneren *
  • Productinformatie

Productinformatie

Dit product is niet langer leverbaar. Bekijk hier geschikte alternatieven.

Catit Senses Scratch Pad

Katten krabben over het algemeen graag. Het krabben heeft verschillende functies. Zo markeren katten op deze manier hun territorium en ontdoen ze zich van hun oude nagels zodat nieuwe, scherpere nagels tevoorschijn komen. Katten kunnen ook op ongewenste plaatsen gaan krabben zoals uw meubels of gordijnen. Het hebben van een krabpaal of andere krabobject kan helpen om het krabben op ongewenste plaatsen te verminderen.

De Scratch Pad van Catit Senses heeft een extra dik design zodat uw kat naar hartelust kan krabben. De Scratch Pad is rondom voorzien van acupressuurmat welke de poten van uw kat door middel van drukpuntmassage masseert. U kunt het krabben nog leuker maken door catnip of een beloning in het krabobject te doen. Mocht uw kat door de kartonnen krablaag gekrabd hebben, is dit geen probleem; er zijn navullingen verkrijgbaar.

De Catit Senses Scratch Pad is goed te combineren met de overige Catit Senses spelelementen. Zo kunt u deze tussen de Catit Senses Roller Circuits plaatsen.

Catit Senses

Zien, ruiken, horen, voelen en proeven. Het speelgoed van Catit Senses stimuleert alle zintuigen van uw kat. U kunt de verschillende speelobjecten van Catit Senses met elkaar combineren en een heus speelpaleis voor uw huisdier samenstellen. Van drinkfontein tot relaxplaats, van kattengras tot massageapparaat – de mogelijkheden zijn eindeloos.

Afmetingen

Ø Scratch Pad ca. 24 cm, Ø Scratch Pad inclusief acupressuurkussen ca. 37 cm.

Product ID: 3995
Andere klanten kochten ook
Beoordelingen

Heb je ervaring met Catit Senses Scratch Pad ? Geef ons dan je mening over dit product.

Schrijf je eigen beoordeling
AAN HET LADEN
De kartonnen schijven waren vastgeplakt. Niet geweten.
Door , 01 november 2016

Ik had het gekocht als verstopspeeltje voor mijn hamster dit werkt goed. Om het nog wat interessanter en uitdagender voor hem te maken moest ik het karton voorzichtig loswrikken want het zat allemaal aan elkaar vastgeplakt. Ik dacht dat het karton al afzonderlijke losse schuifbare schijven waren. Ik begrijp dat dit niet het geval is, want het product is dan ook oorspronkelijk bedoeld als krabspeeltje voor katten. Misschien dat het voor katten juist beter is dat die schijven geplakt zijn tot één geheel. Heb met katten geen ervaring met dit product.

Beoordelingen 1 - 1 van 1