Cat Dancer Wall Scratcher
Cat Dancer Wall Scratcher

Cat Dancer Wall Scratcher

Dit product is niet langer leverbaar. Bekijk hier geschikte alternatieven.

De Cat Dancer Wall Scratcher van Cat Dancer Products is een uitdagend speelgoed voor katten waarbij krabben en spelen gecombineerd wordt.

  • Deskundig dierenartsadvies
  • Smaakgarantie
  • Voor 21:00 besteld, morgen in huis *
  • Gratis retourneren *
  • Productinformatie

Productinformatie

Dit product is niet langer leverbaar. Bekijk hier geschikte alternatieven.

Cat Dancer Wall Scratcher

De Cat Dancer Wall Scratcher van Cat Dancer Products is een leuke combinatie van de Cat Dancer en Wall Scratcher waarbij krabben en spelen gecombineerd wordt. De Wall Scratcher is gemaakt van golfkarton. Golfkarton is erg aantrekkelijk voor katten en biedt een uitstekend oppervlak om aan te krabben.

Krabben

Katten hebben vanuit hun instinct de behoefte om te krabben. Dit doen ze om hun nagels scherp te houden maar ook om de buitenste, dode laag van de nagel te verwijderen. Na het verwijderen van deze laag, komt er een nieuwe scherpe nagel onder vandaan. Ook kunnen katten tijdens het krabben lekker hun energie kwijt.

Bovenop de Wall Scratcher kan het flexibele draad van 90 cm, de Cat Dancer (wordt meegeleverd), bevestigd worden. Aan het uiteinde van de Cat Dancer zitten kartonrolletjes om het natuurlijke speelgedrag van de kat te stimuleren.

De Wall Scratcher krabpaal is voorzien van 4 stevige plakstrips om hem aan de muur te bevestigen.

Afmeting

  • Hoogte: 46 cm.
  • Breedte: 16 cm.
  • Diepte: 4,5 cm.
Product ID: 2876
Andere klanten kochten ook
Beoordelingen

Heb je ervaring met Cat Dancer Wall Scratcher ? Geef ons dan je mening over dit product.

Schrijf je eigen beoordeling
AAN HET LADEN
werkt totaal niet
Door , 11 oktober 2016

Dit was bedoeld als back up voor een ander bij dit bedrijf aangeschaft krabmeubel, beide werken totaal niet. Het materiaal is voor de kat helemaal niet interessant en ik geef m geen ongelijk. Je kan je nagels er niet lekker in uittrekken, het is niet gelijkwaardig als touw e.d. Wat er bijgeleverd is om het te bevestigen is heel zwak.

super!
Door , 15 januari 2016

Deze handige krabpaal (tis geen paal, maar weet even geen ander woord) werd als snel de vervanging van onze bank om de nageltjes van onze twee ondeugende katers te scherpen. Het leuke bijgeleverde speeltje werkte uitstekend als lokmiddel. Ook fijn dat de Wall Dancer makkelijk aan de muur te bevestigen is. Ik vraag me wel af hoe lang het duurt voor hij helemaal kapot gekrabbeld is. Volgens mij gaat dat best snel.

Het werkt!
Door , 14 oktober 2015

Ik had er een hard hoofd in om mijn nieuwe kat te leren van de bank af te blijven en daarvoor in de plaats de wall scratcher te gebruiken. Maar met volharding is het na een paar weken toch gelukt. De scratcher hangt in de buurt van de bank en elke keer als Zip zijn nagels in de bank zette, lokte ik hem naar de scratcher en zette hem er met zijn voorpoten tegenaan. Wat snoepjes erin duwen hielp ook om zijn interesse te wekken. En toen zomaar ineens: SCRATCH op de krabpaal! Hij gebruikt hem nu meerdere malen per dag en laat mijn bank (bijna) met rust. Het speeltje met de metalen draad is ook favoriet! Wordt duidelijk verkozen boven een stokje met touwtje, hij gaat helemaal los! :-)

Leek leuk
Door , 04 augustus 2015

Het leek me een leuk ding voor de katten maar tot dusver kijken ze er niet naar om (en ik heb het nog wel voor gedaan ;-) Hopelijk verandert het nog als ze zich wat beter voelen (beide katten enigszins ziek)

Beoordelingen 1 - 4 van 4