Bolfo Fleegard Fogger

Bolfo Fleegard Fogger

Bolfo Fogger is helaas niet meer verkrijgbaar. Als alternatief kun je kiezen voor Indoor-X ongediertespray of voor de Flea Free Omgevingsspray.

 • Deskundig dierenartsadvies
 • Smaakgarantie
 • Voor 21:00 besteld, morgen in huis *
 • Gratis retourneren *
 • Productinformatie
 • Bijsluiters

Productinformatie

Gebruiksaanwijzing Bolfo Fogger:

Een 150 ml fogger kan gebruikt worden voor een ruimte van minstens 30 m³ (overeenkomend met een oppervlakte van 15 m² bij een minimum hoogte van 2 m) tot hoogstens 100 m³ (overeenkomend met een oppervlakte van 50 m² bij een minimum hoogte van 2 m). Gebruik voor grotere ruimtes meerdere foggers. Volg voor een veilig gebruik onderstaande instructie altijd op en lees voor gebruik goed de bijsluiter (zie pdf hieronder).

 1. Verwijder mensen en huisdieren uit de te behandelen ruimte.
 2. Sluit ramen en deuren.
 3. Plaats de fogger rechtop in het midden van de te behandelen ruimte. Let op: de directe ondergrond rondom de spuitbus zal normaal nat worden door het druipen van de spuitnevel.
 4. Activeer de automatische vrijstelling door hard te duwen om de verzegeling van de spuitkop te verbreken.
 5. Verlaat de ruimte tijdens de behandeling.

Aanbevelingen:

De spuitbus leegt zich binnen ongeveer 3 minuten. Verblijf niet in de ruimte tijdens de behandeling. De behandelde ruimte goed gesloten houden gedurende 4 uur. De behandelde ruimte goed ventileren gedurende minstens 1 uur vooraleer deze weer in gebruik te nemen. Het herhalen van de behandeling het jaar door wordt aanbevolen. Voor een doeltreffende vlooienbestrijding is ook een behandeling van alle aanwezige honden en katten in de woning noodzakelijk met een daartoe bestemd product.

Toegestaan is uitsluitend het gebruik als vlooienbestrijdingsmiddel als One Shot in woonruimten en andere ruimten voor zover een direct contact met eet- en drinkwaren, alsmede grondstoffen voor de bereiding daarvan is uitgesloten en waar tijdens de toepassing geen personen of dieren verblijven.

Actieve bestanddelen:

Pyriproxyfen (juvenielhormonaal analoog) 0,05 %, Cyfluthrin (synthetische pyrethroïden) 0,04 %.

Product ID: 2363
Andere klanten kochten ook
Beoordelingen

Heb je ervaring met Bolfo Fleegard Fogger ? Geef ons dan je mening over dit product.

Schrijf je eigen beoordeling
AAN HET LADEN
Perfect
Door , 11 mei 2018

Ik had een serieuze vlooienplaag, ik werd zelf ook dagelijks gestoken. Heb toen de fogger samen met de omgevingsspray en de mand en tapijtspray (ook bolfo) gebruikt en ik heb het nu sindsdien vlovrij. Wat een verademing! Ik ga het zeker weer bestellen mocht er nog wat achtergebleven zijn.

Werkt goed preventief
Door , 18 februari 2018

Werkt tot op heden goed ter preventie.

goed spul
Door , 17 januari 2018

een ware vlooien plaag binnen enkele seconden 50 vlooien op de been , dus die kamer compleet afgesloten en de bus midden in de kamer gezet naar 2 dagen even kijken en had nog maar hier en daar een op de been nu nog hier en daar een dus volgende maand nog een keer gewoon spuiten en dan denk ik geen last meer er van te hebben dus het werkt perfect

Top
Door , 19 oktober 2017

Ik heb dit besteld naar aanleiding van andere reviews. Het werkt goed. Ik heb een serieuze vlooienplaag. Eerst stofzuigen, dan de plinten behandelen met spray en dam de hele ruimte met een fogger. Eventueel de bank/het bed apart met spray. Werkt goed, hoewel het bij zo’n serieuze plaag moeilijk is om er helemaal vanaf te komen. Er blijft al snel een eitje liggen, of een volwassen vlo in een hoekje overleeft het toch. Maar zonder dit product zou ik er niet nu bijna vanaf zijn.

Works for sure, but diligence is still required
Door , 25 september 2017

No doubt this fogger works, kills 98.5%, and the 1.5% did survive. I used it twice (3 cans for 65sqm space apt), span of 4 days. On 2nd fog, I combined with Bolfo spray on specific areas where i got bitten after 1st fog. Also, vacuuming daily is essential (i have old wooden floors with cracks in between, so i think few of those buggers found a lucky spot to survive), and wash the sheets immediately on suspected area. But all in all, works 98.5% percent of the time, and for the the pesky remnants of 1.5%, personal diligence is needed. Hope that helps.

Goede spray!
Door , 25 september 2017

Werkt goed! Ik kon nog geen stap binnen zetten zonder meteen 25 vlooien aan mn been te hebben hangen, alle andere sprays hielpen niet. Na deze spray heb ik überhaupt nog maar 3 vlooitjes gezien, verdeeld over een week. Na die drie door de wasbak te hebben gespoeld geen vlooi meer gezien.

Beoordelingen 1 - 6 van 15