Bob Martin Vlooienspray

Bob Martin Vlooienspray

Dit product is niet langer leverbaar. Voor een alternatief product kun je op de pagina Vlooien & Teken kijken.

Bob Martin All In One Vlooien Spray beschermt huisdieren tot 4 weken tegen vlooien en teken. U kunt de spray gemakkelijk gebruiken op zowel uw huisdier als in huis.

  • Deskundig dierenartsadvies
  • Smaakgarantie
  • Voor 21:00 besteld, morgen in huis *
  • Gratis retourneren *
  • Productinformatie

Productinformatie

Bob Martin All In One Vlooienspray

De spray brengt een beschermend laagje aan waardoor het moeilijker wordt voor vlooien en teken om zich te nestelen op uw huisdier of in het huis. Het brengt ook een laagje aan rond vlooien en teken wat er voor zorgt dat ze inactief worden.

Bob Martin All In One Vlooien Spray is geschikt voor zowel uw huisdier als in huis. In huis raden wij aan om de mand van uw huisdier in te sprayen, maar ook tapijten, gestoffeerde meubels, kiertjes en hoekjes in huis.

Werkzame stof

Dimeticone 1% w/w.

Gebruik Bob Martin All In One Vlooien Spray in combinatie met anti-vlo en anti-mijn producten, voor een langere vlo-vrije periode.

Product ID: 2426
Andere klanten kochten ook
Beoordelingen

Heb je ervaring met Bob Martin Vlooienspray ? Geef ons dan je mening over dit product.

Schrijf je eigen beoordeling
AAN HET LADEN
Helpt niet tegen teken
Door , 06 juni 2021

Helpt bij mijn kat wel tegen vlooien, maar niet tegen teken.

produkt werk niet
Door , 23 augustus 2018

ik heb dit diverse keren bij mijn hond gebruikt maar het helpt echt niet ze gaat juist meer krabben ze kan vast niet tegen dit spul.Ik heb haar mand en omgeving ook bewerkt met dit spul maar merk weinig. Was me hond sinds kort met water met een scheutje huishoud azijn gaat veel beter en kost minder.

slecht
Door , 11 mei 2017

ruikt het zelfde als vliegenspray voor paarden werkt niet beter toch weer exil halen

spray
Door , 20 september 2016

Mijn hond bleef krabben en na gebruik van de spray was dit probleem niet opgelost daarna met de vlooienkam vele vlooien eruit kunnen kammen.

Antwoord van Medpets

Beste Peter, Bedankt voor uw productbeoordeling. Helaas is een vlooienprobleem soms erg moeilijk aan te pakken en kan het enige tijd duren voordat u hier helemaal vanaf bent. Vlooien die zich op uw hond bevinden worden door dit middel ingekapseld en kunnen zich daardoor minder goed voortbewegen en worden uiteindelijk inactief. Het kan echter enige uren duren voordat ze volledig inactief zijn. Als u een vlo op uw dier vindt, betekent dit dat ook de omgeving besmet is met vlooien. Bij een vlooienbesmetting bevindt 95% van de vlooienpopulatie zich in de omgeving van de hond. Slechts 5% zit op hier dier om zich te voeden. Dit betekent dat het bij een vlooienprobleem niet voldoende is uitsluitend het dier te behandelen. De omgeving moet mee behandeld worden, anders wordt het probleem nooit opgelost. De omgeving kunt u aanpakken door mandjes en kleedjes op hoge temperatuur te wassen, grondig stof te zuigen en gebruik te maken van een omgevingsspray als de Virbac X-ongedierte spray (http://www.medpets.nl/indoorx+ongediertespray/) (het beste ongeveer 30-60 minuten na stofzuigen). Voor verder advies kunt altijd contact opnemen met dierenarts@medpets.nl. Met vriendelijke groet, Team Medpets

Bob martin vlooienspray
Door , 09 september 2016

Ik heb dit spul nu een paar keer op mijn katten gebruikt maar er komen steeds meer vlooien! Ga dus snel weer terug naar mijn oude duurdere middel! Of een vlooienbandje van een goed merk.

mevr.
Door , 13 juli 2016

Onze hond hadden we gesprayed maar hij heeft alsnog een tekenbeet gehad.Hopelijk niet de ziekte van lyme. .

Antwoord van Medpets

Beste mevrouw Wijnen, Bedankt voor uw productbeoordeling. Wat vervelend dat uw hond een tekenbeet heeft gehad. Over het algemeen werkt de spray goed tegen teken. Echter, door de warme winter hebben we dit jaar te maken een hoge tekendichtheid. Hierdoor kunnen enkele teken door de bescherming van het middel heen breken. Helaas biedt geen enkel tekenmiddel 100% bescherming. Het blijft daarom altijd belangrijk uw hond regelmatig te controleren op teken en deze te verwijderen. Bovendien moeten de teken zich eerst aanhechten voordat deze gedood worden door het middel. Direct na een wandeling is het dus mogelijk dat u teken vindt. Deze vallen meestal binnen een paar uur af en daarmee is het risico op overdracht van ziektes sterk verminderd. Met vriendelijke groeten, Team Medpets

Beoordelingen 1 - 6 van 6