Afscheid

Huisdieren zijn vaak een onderdeel van de familie. Wanneer er een huisdier komt te overlijden, valt dit altijd zwaar. Op deze pagina vind je verschillende manieren om het verdriet van het verlies van jouw huisdier een mooi plekje te geven. Zo kun je op een mooie manier afscheid nemen van jouw trouwe harige vriend. Medpets heeft verschillende producten in haar assortiment om jouw lieve huisdier te herdenken en een speciaal herdenkplekje te creëren.

Gedenkstenen

Om je lieve kat te herken, heeft Medpets verschillende gedenkstenen in haar assortiment. Met een gedenksteen kun je een speciaal plekje creëren om jouw huisdieren te herdenken. De gedenkstenen zijn zowel binnen als buiten te plaatsen. Veel gedenkstenen hebben een uitstekende voet, waar je eventueel een foto of kaarsje op kunt plaatsen. De Trixie Gedenksteen Memory is een mooi voorbeeld van een gedenkmonumentje voor je overleden huisdier. Op deze steen staat de tekst ‘In Loving Memory’.

Memory Bloom

Als jouw lieve kat een echt onderdeel was van jullie gezin, wil je dit graag samen verwerken. De Memory Bloom is een mooie manier om samen met je kinderen het verdriet om het verlies van je huisdier te verwerken. In de kit van de Memory Bloom zitten verschillende spullen om een mooie gedenkplek voor je overleden huisdier te maken. Zo kun je tijdens het planten van de bloemen bijvoorbeeld een beetje as in de pot doen. Op deze manier wordt de Memory Bloom een mooie gedenkplek voor jullie lieve kameraadje.