AFP Fresh Flow Fountain
AFP Fresh Flow Fountain
AFP Fresh Flow Fountain
AFP Fresh Flow Fountain

AFP Fresh Flow Fountain

De Fresh Flow Fountain van All For Paws is een drinkfontein voor katten. Dankzij de filter in de fontein heeft uw kat altijd toegang tot schoon, gefilterd drinkwater.

  • Deskundig dierenartsadvies
  • Smaakgarantie
  • Voor 21:00 besteld, morgen in huis *
  • Gratis retourneren *
  • Productinformatie

Productinformatie

All For Paws

All For Paws is gespecialiseerd in het ontwerpen van unieke en stijlvolle producten voor honden en katten. Het team achter All For Paws spant zich continu in om producten te ontwerpen die zowel voldoen aan de behoeften van de huisdieren, maar ook passen bij de verschillende levensstijlen van hun baasjes. Het zijn nuttige producten met een verhaal en een doel, zoals All For Paws dit zelf omschrijft. De producten van AFP zijn wereldwijd verkrijgbaar en natuurlijk ook bij Medpets.nl.

AFP Fresh Flow Fountain

De Fresh Flow Fountain van All For Paws is een speciaal ontworpen drinkfontein voor katten. Dankzij de filter in de fontein heeft uw kat altijd toegang tot schoon, gefilterd drinkwater. Het stromende water zorgt ervoor dat de kat het water goed kan zien, wat bij stilstaand water niet altijd het geval is. Daarnaast helpt het schone, stromende drinkwater gezondheidsproblemen te voorkomen en stimuleert het uw kat om meer water te drinken, wat ook bijdraagt aan een goede gezondheid.

De Fresh Flow Fountain werkt op stroom en heeft een laag stroomverbruik (minder dan 4 Watt). De drinkfontein kan maximaal met 1 liter water worden gevuld.

Filter

De filter in de fontein bestaat uit een schuimfilter en koolfilter. De schuimfilter verzamelt vuil, voedsel, haar en bezinksel. De koolfilter absorbeert onzuiverheden uit het water, zodat het water optimaal en fris is.

Aangeraden wordt de filter van de Fresh Flow Fountain ongeveer 1x per week te vervangen. De filters worden per 6 verpakkingen geleverd met per verpakking 2 filters. Zo krijgt u 12 filters en met dit aantal kunt u ongeveer drie maanden vooruit.

Maat

Lengte 26 cm, breedte 23 cm, hoogte 13 cm.

Product ID: 2969
Andere klanten kochten ook
Beoordelingen

Heb je ervaring met AFP Fresh Flow Fountain ? Geef ons dan je mening over dit product.

Schrijf je eigen beoordeling
AAN HET LADEN
Mevr
Door , 17 april 2020

Deze valt erg tegen moeilijk te verschonen

Beoordelingen 1 - 1 van 1