Tetra

Tetra is een bekende naam in de aquaristiekbranche. Tetra is namelijk de uitvinder van de TetraMin, visvoer in vlokvorm! Tetra denkt elk jaar weer na over hoe de aquaristiek interessanter, veiliger en eenvoudiger gemaakt kan worden. Ook doet Tetra veel onderzoek naar de beste middelen om het welzijn van siervissen te garanderen. Op dit moment bestaat het assortiment van Tetra bij Medpets uit hoofdvoer, middelen voor waterverzorging en verzorgingsproducten voor waterplanten.

Vissenvoer en vakantievoer

Tetra heeft een ruim assortiment aan vissenvoer. Zo kun je het vissenvoer kiezen dat het beste bij jouw vissen past. Ga je op vakantie? Vakantievoeder is dan de ideale oplossing. Dit voer bestaat uit een groot gelblok dat meerdere dagen of weken mee kan gaan. Zo beschikken jouw vissen altijd over voer. Het is hierbij wel belangrijk dat je de vissen laat wennen aan het voer. Zo weet je zeker dat ook de kieskeurige vis het voer lust. Tetra TetraMin Holiday Voer is geschikt vakantievoeder voor siervissen. Voor goudvissen en andere koudwatervissen kun je het beste de Tetra Goldfish Holiday Voer nemen.

Onderhoud

Ook het water in het aquarium heeft zo zijn onderhoud nodig. Tetra heeft verschillende middelen om de conditie van het water zo goed mogelijk te houden. Zo dragen de Tetra PlantaMin en de Tetra PlantaStart bij aan de conditie van de planten in het aquarium. Tetra Algumin bestrijdt de algen in het aquarium en Tetra AquaSafe zorgt ervoor dat kraanwater geschikt wordt voor siervissen.