Alle speeltjes

Wat is er leuker dan lekker spelen met je hond? Buiten in de tuin, in het bos of gewoon thuis, met het speelgoed van Medpets kan jouw hond naar hartenlust spelen. Spelen is niet alleen leuk; het is zowel fysiek als mentaal gezond voor jouw trouwe viervoeter! Daarnaast werk je door samen te spelen ook nog eens aan een goede band tussen baas en hond. Medpets heeft verschillende soorten speeltjes van bekende merken als KONG, Beeztees, Chuckit! of Nina Ottoson.

Alle speeltjes

Apporteren

Zowel voor jou als je hond kan apporteren een ontzettend gaaf spelletje zijn! Wanneer jullie beiden intensief bezig zijn met dit spelletje, kan dit je hond zowel mentaal als fysiek enorm uitdagen. Apporteren is ook een bijzonder slim spelletjes om je hond zijn algehele gehoorzaamheid te verfijnen. Wanneer je viervoeter het apporteren eenmaal in de smiezen heeft, kun je hem ook het halen van de krant of je pantoffels aanleren! De mogelijkheden zijn in ieder geval eindeloos.

Ballenwerpers

Wil je het apporteren iets uitdagender en spannender maken voor je harige vriend? Overweeg dan om een ballenwerper aan te schaffen. Ballenwerpers zijn er in allerlei soorten en maten. Zo kun je met een klassieke ballenwerper, zoals de Chuckit! Sport Ball Launcher, nóg verder gooien als je samen met je hond een spelletje apporteren speelt. Heb je eigenlijk niet zoveel tijd voor apporteerspelletjes? Neem dan eens een kijkje naar de automatische ballenwerpers.

Flostouwen

Een leuke manier om aan jullie hond-baasrelatie te werken, is door middel van een trekspelletje met een flostouw. Jij en jouw hond hebben allebei één uiteinde van dit touw vast. De machtsstrijd vormt het spel; degene die het speeltje als eerst weet te bemachtigen, wint. Ook met een flostouw kunnen apporteerspelletjes gespeeld worden.

Frisbee

De harde en plastic frisbee die we zelf gebruiken om te frisbeeën is niet geschikt voor honden. Omdat deze discs doorgaans scherp en hard zijn, kan de hondenbek beschadigen. Medpets heeft verschillende soorten frisbees die perfect zijn voor jouw harige vriend. Bekijk hier onder meer de KONG Flyer Frisbee, die gemaakt is van flexibel zacht rubber.

Hondenballen

Medpets heeft een grote selectie hondenballen voor jouw trouwe viervoeter. Er zijn tennisballen, piepende ballen, rubberen ballen, pluchen ballen, vulbare ballen en nog véél meer soorten hondenballen opgenomen in ons grote assortiment. Hier vind je onder andere favorieten als de Chuckit! Ultra Ball, Rogz Grinz Ball en de KONG Ball.

Kauwspeelgoed

Vergrijpt jouw hond zich liever aan een kauwspeeltje? Ook daarvoor ben je bij Medpets aan het juiste adres! Goede kauwspeeltjes zijn doorgaans gemaakt van hoogwaardige materialen als nylon of hard rubber. Nylon hondenbotten, zoals de speeltjes van Nylabone, kunnen niet op. Daar heeft je hond dus extra lang plezier van! KONG staat bekend om haar populaire, extra sterke, rubberen kauwspeelgoed. De KONG Extreme Goodie Bone is supersterk en perfect voor echte kauwfanaten.

Knuffels

Ben je op zoek naar een lieve knuffelbeer voor jouw hond? Voor iedere hond vind je op Medpets wat wils! In deze categorie vind je ongetwijfeld een bijpassend knuffelmaatje voor je harige vriend.

Puzzels – Interactief

Wil jij je hond verrassen met een leuke puzzel? Met deze uitdagende breinbrekers moet jouw hond eerst werken, voordat hij een lekker snoepje krijgt. Met de spellen van Nina Ottosson zal je hond zich geen moment vervelen!

Vulbaar speelgoed

Ben je op zoek naar een alternatieve manier om je hond te verwennen met een lekkere traktatie? Vulbaar speelgoed stimuleert je hond om te spelen. Bovendien is een vulbaar speeltje hét ideale hulpmiddel om schrokken tegen te gaan.

Waterspeelgoed

Wanneer jouw hond van water houdt, bevat deze categorie ongetwijfeld zijn favoriete speeltjes! Medpets heeft een groot assortiment drijvende waterspeeltjes. Wanneer het warmer weer wordt, zijn deze perfect om lekker af te koelen. Heb je de AFP Chill Out – Fruit al eens bekeken?

Toon filters