Specific Food Allergy Management CDD

Specific Food Allergy Management CDD

Specific Food Allergy Management CDD is een complete, uitgebalanceerde voeding die slechts een bepaald aantal ingrediënten bevat.

 • Deskundig dierenartsadvies
 • Smaakgarantie
 • Voor 21:00 besteld, morgen in huis *
 • Gratis retourneren *
 • Productinformatie

Productinformatie

De verpakkingen van Specific Food Allergy Management CDD heeft een naamsverandering ondergaan. Bekijk hier Specific Food Allergen Management CDD

Specific Food Allergy Management heeft een nieuwe natvoeding: Specific Food Allergen Management CDW.

Voedselallergie

Voedselallergie en -intolerantie kunnen de oorzaak zijn van diverse huid- en maagproblemen die ongemak, jeuk en pijn bij uw hond kunnen veroorzaken. Deze ongunstige reacties op voeding worden veroorzaakt door een abnormale reactie op een specifiek eiwit in het voedsel.

Specific Food Allergy Management CDD

Specific Food Allergy Management CDD bevat een beperkt aantal ingrediënten. Deze worden zorgvuldig geselecteerd en hebben een laag risico van het uitlokken van uw hond voedselallergie. Het dieet is eveneens geschikt voor problemen met de spijsvertering, waarbij een zeer verteerbaar voedsel nodig is.

Indicaties

 • Voedselallergie- en/of intolerantie
 • Exocriene pancreas insufficiëntie (EPI)
 • Maldigestie
 • Urinewegstenen die niet uit struviet bestaan (geldt enkel voor de droogvoeding variant!)

Niet gebruiken bij

 • Puppy's
 • Drachtige of zogende teven
 • Honden met een overgevoeligheid voor ei of rijst

Eigenschappen

 • De zeer goed verteerbare ingrediënten van hoge kwaliteit, zorgen er voor dat het maag- darmstelsel van de hond zo min mogelijk belast wordt, wat de voeding ideaal maakt bij maag- darmstoornissen.
 • Het vezelgehalte in het dieet is verlaagd, ter stimulering van de spijsvertering.
 • De voeding bevat Psyllium Husk, dit is een gelvormende oplosbare vezel die meerdere malen zijn gewicht absorbeert in vloeistof en bekend is om zijn gunstige invloed op de regulering van de activiteit van het maag- darmkanaal.
 • Purine is de voorloper voor uraatkristallen. Het zeer lage gehalte van dit bestanddeel in Specific Food Allergy Management CDD in combinatie met het lagere eiwitgehalte en de geïnduceerde alkalische urine pH, is de voeding een goede keuze voor het verminderen van de vorming van uraatkristallen bij de hond.

Argumentatie en ingrediënten

Door het gebruik van slechts een beperkt aantal ingrediënten waar het dier niet of zelden aan bloot gesteld is, is de kans op een allergische reactie bij het voeren van Specific Food Allergy Management minimaal.

Belangrijk

Om symptomen van voedingsintolerantie te voorkomen, is het essentieel dat geen ander voedsel dan het hypo-allergeen dieet gegeven wordt.

Samenstelling CDD

Rijst, eieren, mineralen, varkensvet, vitaminen en sporenelementen, poedervormige cellulose, psyllium, methionine, zonnebloemolie. antioxidanten: EC goedgekeurde additieven: BHA, BHT, propylgallaat. Dit product bevat geen kunstmatige kleur-of smaakstoffen.

Product ID: 714
Andere klanten kochten ook
Beoordelingen

Heb je ervaring met Specific Food Allergy Management CDD ? Geef ons dan je mening over dit product.

Schrijf je eigen beoordeling
AAN HET LADEN
Heel goed en betrouwbaar product.
Door , 14 januari 2019

Mijn hondje, een shih tzu, gebruikt het nat voer Cdw al vele jaren. Hij is allergisch voor vogelproducten, zoals kip en dergelijke. Sinds hij dit voer krijgt heeft hij nog zelden diarree en helemaal geen jeuk meer. Ik raad het zeker aan.

Specific foodallergie
Door , 20 december 2018

Mijn hondje reageert heel goed op het voer, hij vind het erg lekker, en zijn jeuk is al veel minder!

Goed product
Door , 20 februari 2018

Goed voer voor honden die gewoon voer niet kunnen verdragen. Mijn hond gebruikt dit voer al jaren omdat ze problemen met de spijsvertering heeft en met dit voer gaat het goed.

Prima product. Kende het al
Door , 20 september 2017

Had gehoopt dat mijn labrador/retriever hierdoor minder gras zou eten. Helaas niet. Poept wel veel minder plus punt

Prima
Door , 22 juli 2017

Omdat meneer nogal kieskeurig is, Chihuahua's eigen, meng ik het met de Hypoallergenic brokken,bevalt uitstekend.

Gezond
Door , 10 januari 2017

Daar ons hondje 10 verschillende allergieën heeft is dit de oplossing voor haar.Ze verdraagt het goed en haar jeuk en uitslag op buikje zijn stukken beter nu !

Beoordelingen 1 - 6 van 15