Sodapup

Bij SodaPup doen ze er alles aan om ervoor te zorgen dat ze produceren op een manier die goed is voor zowel mensen, de aarde en natuurlijk je trouwe viervoeter! Ze specialiseren zich in het maken van hondenspeeltjes voor de gevorderde speelgoed vernietigers. De speeltjes komen, net zoals SodaPup, uit Amerika. Veiligheid speelt een belangrijke rol in het produceren van de speeltjes. Zo hebben ze een veilig niet-giftige rubberen speelgoedmateriaal op de markt gebracht. Bij SodaPup geloven ze erin dat hondenspeeltjes zowel leuk als functioneel kunnen zijn. Zo proberen ze bij ieder nieuw product te innoveren en verbeteringen door te voeren. Ieder baasje wil natuurlijke het beste voor zijn of haar hond!

Likmatten

De likmatten van SodaPup zorgen ervoor dat je trouwe viervoeter meer uitdaging krijgt tijdens het eten. De SodaPup matten zijn zachte en flexibele likmatten die ervoor zorgen dat je hond betrokken blijft tijdens de maaltijd. Zo kan je hond extra lang genieten! Om het nog leuker te maken worden de likmatten in unieke designs aangeboden. Zo heb je bijvoorbeeld de leuke SodaPup Lickmat Duckies en de SodaPup Lickmat Whale. De likmatten zorgen er dus voor dat je hond langzamer gaat eten en zijn of haar hersenen moet gebruiken om al het eten te pakken te krijgen.

Kauwspeeltjes

Vaak wordt het kauwgedrag van honden gezien als iets negatiefs. Vooral wanneer er wordt gekauwd aan je schoen of je goednieuwe bank. Toch kan het voor je hond belangrijk zijn om goed te kunnen kauwen, met name voor het gebit. Hoe zorg je er dan voor dat je hond wel van je bank afblijft? De kauwspeeltjes van SodaPup bieden hiervoor een goede oplossing. Zo heb je bijvoorbeeld de SodaPup Honey Pot en de SodaPup Can Toy. Naast dat je trouwe viervoeter zich lekker kan uitleven met het kauwen op de speeltjes, kan je ze ook vullen met iets lekkers.

Toon filters