Prins hondenvoer

Prins hondenvoer

Geef je hond voeding op maat met Prins. De hondenvoedingen zijn gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten. Medpets heeft verschillende brokvoedingen van Prins in haar assortiment opgenomen. Daarnaast zijn er ook nog heerlijke worsten die zijn gemaakt van hoge kwaliteit vlees. Dat wordt smullen!

Prins ProCare

Prins Pro Care heeft geperste brokvoedingen van pup tot senior. Zelfs bij de moeilijke eters valt deze heerlijke hondenbrokkenlijn in de smaak! Prins Procare is rijk aan hoge kwaliteit ingrediënten, die rijk zijn aan vitaminen en mineralen. Geef je pup een perfecte start met de Prins Pro Care Puppy & Junior Perfect Start. Ouder wordende viervoeters ondersteun je met de Prins Pro Care Senior Support.

Prins ProCare Mini

Bij Prins is er ook gedacht aan de viervoeters van een klein hondenras. Om de kleine viervoeters tegemoet te komen, heeft Prins heerlijke geperste brokken met een aangepaste brokgrootte. Deze voedingen zijn gemaakt van hoogwaardige ingrediënten voor verschillende levensfases.

Prins ProCare Grainfree

Reageert jouw viervoeter gevoelig op granen? Dan heeft Prins hondenvoer een speciale voedingslijn voor deze gevoelige viervoeters! Alle voedingen van deze lijn zijn uitgebalanceerd en geschikt voor honden van alle rassen en leeftijden. Zo is er voor honden die extra ondersteuning kunnen gebruiken aan de huid en vacht de Prins ProCare Grainfree Skin & Coat.

Prins ProCare Croque

Schrokt jouw viervoeter ook altijd brokken naar binnen? Schrokken kan leiden tot gezondheidsproblemen. Speciaal voor deze gulzige honden is er de Prins ProCare Croque. Een voedingslijn met krokante brokken. Deze krokante brokken bevorderen het kauwen, wat bijdraagt aan een betere opname. Daarnaast zijn deze brokken ook ideaal voor honden met aanleg voor tandplak.

Prins Fit Selection Hond

Wil jij jouw familiehond in optimale conditie houden? Dan is de Prins Fit Selection een perfecte voeding voor jouw viervoeter. Deze brokken zijn wat harder en lekker knapperig. De Prins Pro Care Standard Fit is bijvoorbeeld ideaal voor honden met een gemiddeld energieverbruik. Deze voeding is rijk aan voedingsvezels, die bijdragen aan een gezonde vertering en een evenwichtige darmflora.

Prins Totalcare Hond

Wist je dat Prins ook voeding uit de diepvries heeft? Deze heerlijke worsten zijn gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten van hoge kwaliteit vlees. TotalCare bestaat voor zeker 95% uit verse vleesingrediënten. Deze vleesvoedingen bevatten vers rundvlees, lamsvlees of kip. Daarnaast is het aangevuld met maïs of rijst, groenten oliën en vetten. Prins TotalCare is rijk aan vitaminen en mineralen, zodat je hond het allerbeste krijgt!

Prins Train & Care

Bij goed gedrag verdient jouw viervoeter vast en zeker wat lekkers! Train & Care is een heerlijke pasta uit tube. Deze tube is gemakkelijk mee te nemen naar trainingen. De pasta is ook zeer geschikt om aan te bieden als beloning of traktatie. Om een goede band met je viervoeter op te bouwen, kun je de pasta ook uit de hand geven.

Prins NatureCare Hond

Is jouw hond ook zo gek op een smakelijke worst? Dat kan met de Prins NatureCare. Deze worsten bestaan voor 70% uit vlees of gevogelte. De hoge kwaliteit vleesingrediënten zijn aangevuld met groenten, oliën, vitaminen en mineralen. Ideaal om je viervoeter variatie aan te bieden in een traktatie of beloning. Laat het smullen maar beginnen!

Toon filters