Pet Qwerks

Pet Qwerks is begonnen met een interactief speeltje voor dieren, de Babble Bal. Dit was hun eerste product en is nog steeds kenmerkend voor het merk Pet Qwerks. Pet Qwerks heeft als focus om altijd zichzelf te blijven ontwikkelen en het leven van dieren te verrijken. Buiten interactieve speeltjes produceert Pet Qwerks nu ook pluche en rubber speeltjes. Het bedrijf vindt buiten de perfecte speeltjes creëren voor dieren het ook heel belangrijk dat hun klanten ten alle tijden tevreden zijn.

Babble Ball

Medpets verkoopt twee verschillende Babble Balls van het merk Pet Qwerks. De Cat Babble Bal is een interactieve speelbal met kattengeluid en catnip voor jouw kat. Ook is er de normale Babble Ball die speciaal gemaakt is voor honden. Deze is verkrijgbaar in twee varianten, een die praat of een die spannende dierengeluiden maakt wanneer je hond in de buurt loopt.

Medpets maakt gebruik van cookies om jou beter en persoonlijker te kunnen helpen. Met deze cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag. Zo kunnen we advertenties tonen op basis van jouw interesses, kun je informatie delen via social media en kunnen we je een goed functionerende website bieden. Door verder te gaan op onze website ga je hiermee akkoord. Lees meer Sluiten