OrganicVet kattenvoer

OrganicVet kattenvoer

OrganicVet heeft kwalitatief kattenvoer ontwikkelt dat bijdraagt aan de gezondheid van jouw huistijger! OrganicVet gelooft dat de natuur ons jaren geleden alles heeft gegeven wat we nodig hebben voor een gezonde levensstijl. Hierdoor heeft OrganicVet natuurlijke voeding ontwikkeld van hoge kwaliteit. OrganicVet kattenvoer ondersteunt jouw kat bij gezondheidsklachten en helpt daarnaast bij het voorkomen van klachten. Zo kan jouw kat genieten van een gezonde maaltijd, die ook nog eens bijdraagt aan een goede gezondheid.

Bij OrganicVet is de herkomst van de ingrediënten erg belangrijk. OrganicVet maakt alleen gebruik van zorgvuldig geselecteerde ingrediënten van natuurlijke afkomst. De dierlijke eiwitten in dit voer worden allemaal geproduceerd in Duitsland. De ingrediënten van dit kattenvoer worden zacht verwerkt. Hierdoor zorgt OrganicVet dat belangrijke vitamines, mineralen en smaak behouden blijven in het voer. Zo komt jouw kat niets tekort!

OrganicVet Dieetvoer

Voor katten met speciale behoeftes, heeft OrganicVet verschillende soorten dieetvoer ontwikkeld. Zo is de OrganicVet Cat Nierdieet speciaal ontwikkeld voor katten met nierinsufficiëntie. Heeft jouw kat last van een voedselallergie? Bij Medpets vind je OrganicVet voer dat gebaseerd is op slechts één eiwitbron. Zo kunnen ook katten met een gevoelige maag genieten van een lekkere maaltijd.

Voor katten met een maatje meer

Heeft jouw kat last van overgewicht? OrganicVet heeft speciaal kattenvoer ontwikkeld met een laag calorie- en vetgehalte. Deze voeding bevat smakelijk vers vlees, waardoor jouw kat zeker zal genieten van deze maaltijd. Voor katten met diabetes mellitus heeft OrganicVet de OrganicVet Cat Diabetes & Gewicht. Deze natvoeding heeft een hoog eiwitgehalte, dat een hoge bloedsuikerspiegel helpt te voorkomen. Tevens helpt het verhoogde eiwitgehalte bij het beperken van gewichtstoename en het behoud van de spiermassa.

Biologisch kattenvoer

Bij OrganicVet vind je ook een aantal biologische producten voor jouw kat, zoals de OrganicVet Cat BioVet - Biologische Rund. Dit voer is gemaakt van 100% biologische producten en is verrijkt met verse ingrediënten, zoals vlees en groenten.

Medpets maakt gebruik van cookies om jou beter en persoonlijker te kunnen helpen. Met deze cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag. Zo kunnen we advertenties tonen op basis van jouw interesses, kun je informatie delen via social media en kunnen we je een goed functionerende website bieden. Door verder te gaan op onze website ga je hiermee akkoord. Lees meer Sluiten