Nerf

Nerf

Nerf speeltjes voor honden zijn in samenwerking met de beroemde speelgoedfabrikant Hasbro ontwikkeld. Nerf speeltjes zijn zowel duurzaam als functioneel. Natuurlijk rubber en drievoudige nylon stiksels zorgen ervoor dat jouw harige vriend urenlang veilig kan spelen. Bekijk snel het assortiment Nerf speeltjes op Medpets, voor elke hond is er namelijk wat wils!

Wat is er leuker dan samen spelen met je hond? Met de speeltjes van Nerf werken jij en je viervoeter samen aan een sterkere band. Het apporteerspeelgoed draagt daarnaast ook bij aan de conditie van je harige vriend. Hieronder lichten we een aantal van onze favoriete artikelen uit.

Nerf Ball Blaster

Een toch wel heel bijzonder speeltje vinden wij de Nerf Ball Blaster. Dit gave speeltje staat namelijk garant voor uren speelplezier, zowel voor jou als je beste maatje. Stop de favoriete tennisbal van je hond in de Blaster en laat het apporteerspelletje beginnen! De Blaster schiet de bal tot wel 15 meter de lucht in. Om de bal weer op te rapen, plaats je de loop van de Blaster op de bal. Zo hoef je de (met kwijl besmeurde) bal niet meer met je handen op te rapen. In de Nerf Ball Blaster passen de Nerf Squeak Tennisbal, Nerf Hydrosport Bal, Nerf TPR Sonic Bal, Nerf Glow Bal en de Nerf Tennisballen. Ook met een normale tennisbal doet de Blaster zijn werk.

Nerf Tennis Ball Stomper

Met de stoere Nerf Tennis Ball Stomper schiet je ballen tot wel 50 meter ver. Je activeert de Stomper door middel van je voet, waardoor de ballen wegschieten. Hoe harder je op het luchtkussen trapt, hoe verder de bal komt.