Outward Hound - Hide A Squirrel
Outward Hound - Hide A Squirrel
Outward Hound - Hide A Squirrel
Outward Hound - Hide A Squirrel

Outward Hound - Hide A Squirrel

Outward Hound - Hide A Squirrel is niet langer leverbaar. Voor een alternatief product kunt u op de pagina met hondenspeelgoed kijken. Met de Hide A Squirrel kunt u samen met uw hond heerlijk spelen. Stop de piepende eekhoorns in de zachte boomstam van pluche en laat uw hond ze één voor één er uit halen. Leuk hondenspeelgoed voor speelse honden.

  • Deskundig dierenartsadvies
  • Smaakgarantie
  • Voor 21:00 besteld, morgen in huis *
  • Gratis retourneren *
  • Productinformatie
  • Video's

Productinformatie

Outward Hound - Hide A Squirrel

Is uw hond ook zo dol op jagen en spelen? Jaagt uw hond ook graag achter eekhoorns of andere dieren aan? Dan is de Hide A Squirrel het ideale speelgoed voor uw viervoeter en u. Stop de piepende eekhoorns in de zachte boomstam van pluche en laat uw hond ze één voor één er uit halen. Bezorg u hond veel speelplezier door de eekhoorns steeds weer in de boom te stoppen. Deze eekhoorns zijn net zo dol op spelen als uw hond! De Outward Hound – Hide A Squirrel (inclusief eekhoorns) is verkrijgbaar in twee maten: Jumbo en Ginormous. De Squeak Eekhoorns zijn ook apart verkrijgbaar. Ze worden dan geleverd in netje van drie zonder boomstam.

Eigenschappen Hide A Squirrel Jumbo

  • Piepende, zachte eekhoorns in een zachte boomstronk
  • Drie eekhoorns per boomstam
  • Ideaal speelgoed voor jonge en kleine honden

Afmetingen

Maat Hide A Squirrel Jumbo
VariantAfmetingen
Hide A Squirrel JumboCa. 18 x 18 x 20 cm

Video's

Product ID: 3550
Andere klanten kochten ook
Beoordelingen

Heb je ervaring met Outward Hound - Hide A Squirrel ? Geef ons dan je mening over dit product.

Schrijf je eigen beoordeling
AAN HET LADEN
Hide a squirrel dog toy
Door , 24 augustus 2016

Onze hondjes vinden het geweldig! en de piepende eekhoorntjes vinden ze natuurlijk al helemaal super om mee te spelen, een aanrader dus!

helaas
Door , 16 juni 2016

Vond het een beetje een teleurstelling dat de eekhoorns niet uit zichzelf piepen, nu snapt mijn hond niet dat ze in de boomstam moet zoeken.. Daar vind ik het helaas te duur voor. Jammer, het leek me zo leuk en ik vind t product zo schattig!

Oké
Door , 20 april 2016

Mijn hond was heel snel klaar met het hele idee van eekhoorns die uit de boomstam getrokken moeten worden. Vervolgens beet ze binnen vijf minuten de boomstam kapot. Echter: ze bleef maar spelen met de eekhoorns. Die vond ze super leuk. Deze zijn ook nog altijd heel (na twee weken).

Tevredenheidsbeoordeling Outward Hound-Hide A Squirrel
Door , 21 maart 2016

Onze hond heeft er blijkbaar veel van geleerd. Een pré voor jacht/speurhonden. Onze hond speurt nu buiten ook naar holen om beestjes op te sporen. Heeft hij niet eerder gedaan. Hij vindt het erg leuk.

Beoordelingen 1 - 4 van 4