GimDog Zindelijkheidstraining

GimDog Zindelijkheidstraining

Dit product is niet langer leverbaar. Voor een alternatief product kun je op de pagina Training kijken.

  • Deskundig dierenartsadvies
  • Smaakgarantie
  • Voor 21:00 besteld, morgen in huis *
  • Gratis retourneren *
  • Productinformatie

Productinformatie

GimDog Zindelijkheidstraining

De GimDog Zindelijkheidstraining is een makkelijk middel om jouw pup zindelijk te maken. Deze training is thuis goed uit te voeren. Met deze zindelijkheidstraining leer jij stap voor stap jouw puppy waar hij of zij een behoefte kunnen doen. De training bestaat uit het neerleggen van papiertjes met de GimDog druppels. Vervolgens verplaatst je deze papiertjes geleidelijk van binnen in huis naar buiten.

Hoe gebruik je de GimDog Zindelijkheidstraining?

De GimDog Zindelijkheidstraining bestaat uit een flesje met speciale vloeistof. Deze vloeistof moet je paar keer druppelen op een stuk papier. Leg vervolgens het stuk papier dicht bij het slaapplekje van jouw pup. Vergeet vooral de pup niet te prijzen wanneer de pup zijn of haar behoefte op het papiertje heeft gedaan. Bij elke trainingsdag leg je een nieuw papiertje met druppels, steeds wat verder richting de buitendeur. Na een tijd trainen leg je het papier buiten de deur en leer je jouw hond zijn of haar behoefte buitenshuis te doen.

Inhoud

50 ml

Samenstelling

Aqua, isopropyl alcohol, propylene glycol, diazolidinyl urca, methylparaben, propylparaben, polyoxyethylensorbitanmonooleat, butyric acid, benzopyrrol, methylindol.

Product ID: 6631
Andere klanten kochten ook
Beoordelingen

Heb je ervaring met GimDog Zindelijkheidstraining ? Geef ons dan je mening over dit product.

Schrijf je eigen beoordeling