GimCat Pasta Multi Pack

GimCat Pasta Multi Pack

Dit product is niet langer leverbaar. Bekijk hier geschikte alternatieven.

GimCat Pasta Multi Pack is een leuk combipakket met twee GimCat pasta's voor jouw kat. Deze pasta's dragen bij aan een natuurlijke afscheiding, een goede weerstand en een mooie vacht en huid.

  • Deskundig dierenartsadvies
  • Smaakgarantie
  • Voor 21:00 besteld, morgen in huis *
  • Gratis retourneren *
  • Productinformatie

Productinformatie

Dit product is niet langer leverbaar. Bekijk hier geschikte alternatieven.

GimCat Pasta Multi Pack

In het GimCat Pasta Multi Pack zitten twee verschillende pasta's van GimCat, namelijk de Malt-Soft Pasta Extra en de Multi-Vitamin Paste. De Malt-Soft Paste Extra heeft een bevorderende werking op de natuurlijke afscheiding van ingeslikte haren. De Multi-Vitamin Paste draagt bij aan een goede weerstand en een mooie vacht.

GimCat Malt-Soft Pasta Extra

GimCat Malt-Soft Pasta Extra is een pasta met zuivere, aromatische mout en plantaardige olie. Door deze combinatie en de voedingsvezels in de pasta heeft dit product een stimulerende werking op de darmactiviteit van je kat. Zo bevordert deze pasta een natuurlijke afscheiding van bijvoorbeeld haren die zijn ingeslikt of andere onverteerbare bestanddelen.

GimCat Multi-Vitamin Paste

GimCat Multi-Vitamin Paste is een speciale vitaminepasta voor katten. Deze pasta bevat 12 belangrijke vitaminen die een bijdrage kunnen leveren aan het natuurlijk weerstandsvermogen van je kat. Daarnaast bevat dit supplement waardevolle bouwstoffen en voedingsvezels die een positief effect hebben op een mooie huid en vacht. Deze pasta is erg geschikt voor fokkatten en katten die deelnemen aan shows.

Inhoud

2 x 50 gram

Samenstelling

  • GimCat Malt-Soft Pasta Extra: plantaardige bijproducten (moutextracten 43%, cellulose 4%), gisten, oliën en vetten.
  • GimCat Multi-Vitamin Paste: plantaardige bijproducten, oliën en vetten, gisten. Toevoegingen, vitamine A, vitamine D, vitamine E, vitamine B1, vitamine B2, vitamine B6, vitamine B12, vitamine C, vitamine H, niacine, pantoteenzuur, taurine.
Product ID: 7761
Andere klanten kochten ook
Beoordelingen

Heb je ervaring met GimCat Pasta Multi Pack ? Geef ons dan je mening over dit product.

Schrijf je eigen beoordeling