Forza10 - Active Line - Oto Canine

Forza10 - Active Line - Oto Canine

De gehele serie van Forza10 is niet meer verkrijgbaar.

Als alternatief kun je kiezen uit deze drie voedingen: Specific Food Allergy Management, Hill's Z/D of Royal Canin Hypoallergenic.

 • Deskundig dierenartsadvies
 • Smaakgarantie
 • Voor 21:00 besteld, morgen in huis *
 • Gratis retourneren *
 • Productinformatie

Productinformatie

Oorziektes zoals Otitis Externa vormen een veel voorkomend probleem bij honden. Klinische studies hebben een nauw verband aangetoond tussen oorproblemen, voedselintolerantie en allergieën. Regelmatig terugkerende oorproblemen (jeuk, krabben, dik oor, oorontsteking) kunnen een gevolg zijn van een voedselallergie. Door het gebruik van geselecteerde eiwit- en koolhydraatbronnen (vis en rijst is Forza10 Oto-Active een geschikte voeding voor het verminderen en zelfs verhelpen van de oorklachten.

Forza10 Oto-Active

Forza10 Oto-Active valt onder het AFS assortiment. AFS (Active Fresh System) is een hypo-allergeen complete voeding op visbasis. De werkzaamheid van de actieve bestanddelen blijft behouden doordat deze niet worden blootgesteld aan de temperatuur die nodig is voor het persen van de brokken. Deze hypoallergene voeding, is dankzij zijn extra ondersteuning zeer geschikt voor acute en chronische ontstekingen, die waarschijnlijk de oorzaak zijn van voedselintoleranties en allergieën.

Indicaties

 • Voedselintoleranties resulterend in oor problemen
 • Bij externe oorontstekingen en ontstekingen van het gehoorkanaal
 • Ondersteuning na operaties aan de oren
 • Ondersteuning bij ontstekingen door overmatige oorsmeer productie
 • Niet gebruiken bij zwangere of zogende teven.

Gebruik

Het wordt aangeraden Forza10 Oto-Active 3 tot 8 weken te gebruiken. Als de symptomen wegblijven mag het product ook langer gebruikt worden.

Samenstelling

 • Droogvoer: rijst, vismeel (21%), plantaardige vetten en oliën, visolie, mineralen, gedroogde gist (Bio MOS), FOS, Yucca schidigera.
Product ID: 1247
Andere klanten kochten ook
Beoordelingen

Heb je ervaring met Forza10 - Active Line - Oto Canine ? Geef ons dan je mening over dit product.

Schrijf je eigen beoordeling
AAN HET LADEN
Super goed!!!
Door , 21 november 2017

Mijn Teckel is wonderbaarlijk genezen van haar zeer ernstige middenoor ontsteking waardoor ze meer dan een half jaar anti bio heeft geslikt en bij het stoppen de bacterie gelijk weer de kop opstak. Ik kreeg te horen dat ze geopereerd moest worden en dat mijn teckel ook doof zou zijn na de operatie. Toen ben ik zelf gaan zoeken op internet en liep alsof het zo moest zijn tegen deze voeding op. Binnen 3 weken waren de oren al aan het herstellen. Nu na 2 maanden zijn de oren helemaal schoon!!!! Ik Heb de spreekwoordelijke vlag uitgehangen. Ze is heel vrolijk, fit en weer helemaal de 'oude'. Dus zeer aan te bevelen wacht niet ga gelijk kijken of het aan de voeding ligt scheelt veel pijn voor de hond en ook de beurs heeft er baat bij. Voor mijn hond een geschenk uit de hemel en ze vind het nog heerlijk ook:)

Geen enkele verbetering
Door , 21 augustus 2017

Labrador met oorontstekingen ( atopie) Reageert ook op voeding. Na lezen van diverse meningen zak gekocht. Geen enkele verbetering ook niet minimaal. Aantal weken met tegenzin doorgezet zoals aanbevolen...maar eerder verergering dan verbetering.

Antwoord van Medpets

Beste Yvonne, Vervelend om te horen dat de voeding niet het gewenste resultaat geeft. Als u de voeding 8 weken gebruikt heeft, zonder resultaat, heeft het geen zin om de voeding nog langer te geven. Misschien even overleggen met uw dierenarts voor een andere oplossing voor het oorprobleem? Als uw hond reageert op stoffen die in de lucht en omgeving zitten (atopie), dan zal een hypo-allergene voeding het oorprobleem niet oplossen. Met vriendelijke groet, Team Medpets

top
Door , 04 juli 2017

Met wantrouwen kocht ik zak 1. NU zak 1 uit is, bestelde ik al zak 2 en zak 3. Mijn hond zijn oor flappert minder en minder. Het komt nog goed !

een prima product
Door , 20 juni 2017

onze hond eet deze brokken al jaren sinds hij een allergie heeft ontwikkeld. de problemen zijn met het eten van deze brokken nihil

Uitstekend
Door , 19 april 2017

Na zoveel jaar gebruik kun je wel stellen dat dit artikel uitstekend is.

Ik ga hier mee door!
Door , 25 januari 2016

3 weken geleden heb ik al een reactie ingezonden over het ongelooflijke resultaat met Forza 10. Maar inmiddels kan ik zeggen dat de ontstekingen over lijken te zijn. Er klotst geen vocht meer in zijn oren, de oren zijn helemaal droog en stinken niet meer. Wel doe ik er een scheut zalmolie over heen zodat hij het aantrekkelijker vindt om door te eten. Ik ga door met dit voer!

Beoordelingen 1 - 6 van 13