Forza10 - Mini Diet - Fish Canine
Forza10 - Mini Diet - Fish Canine
Forza10 - Mini Diet - Fish Canine

Forza10 - Mini Diet - Fish Canine

De gehele serie van Forza10 is binnenkort niet meer verkrijgbaar.

Als alternatief kun je kiezen voor Fish4dogs Finest Toy Breed of voor Specific Adult Small Dog.

 • Deskundig dierenartsadvies
 • Smaakgarantie
 • Voor 21:00 besteld, morgen in huis *
 • Gratis retourneren *
 • Productinformatie

Productinformatie

Forza10 - Mini Diet - Fish

Forza10 - Mini Diet - Fish is hypoallergeen voer met vis voor kleine honden tot 10 kg.

De Forza10 Diet Line is ontwikkeld door het bedrijf Sanypet, om aan de voedingsbehoeften van honden te voldoen die overgevoelige en allergische reacties hebben op voer en vlees. Het probleem is vaak niet het vlees maar de bron van het vlees en daarom maakt Forza10 geen gebruik van bio-industrie producten. De Diet Line van Forza10 maakt daarom gebruik van zorgvuldig samengestelde ingrediënten (biologisch vlees zoals hert of veelal vis) en voorkomt hiermee dat er overgevoeligheidsproblemen ontstaan. Forza10 - Mini Diet - Fish is het vervangende product voor de Sanypet Hypoallergenic Mini Dog Diet, welke niet langer meer verkrijgbaar is. Forza10 wordt echter wel geproduceerd door Sanypet in Italie en de kwaliteit die u van Sanypet Hypoallergenic Mini Dog Diet gewend was, blijft hierdoor gewaarborgd.

Indicaties:

 • Eliminatiedieet
 • In het geval van voedingsintolerantie voor ingrediënten en/of voedingsstoffen.
 • Helpt in het geval van allergie de algemene voedingsallergenen te vermijden.

Eigenschappen:

 • Een unieke en zeer goed verteerbare proteïnebron, uitstekende kwaliteit en grote biologische waarde.
 • Formule met Ginsengwortel en Ananassteelpoeder, twee producten die beiden een ontstekingsremmende, antioxidante en weerstandsverhogend werking hebben.
 • Visolie is natuurlijk rijk aan Omega3. Dit helpt celveroudering tegen te gaan en versterkt de afweer van uw hond. Daarnaast helpen de omega 3-vetzuren huidreacties te verminderen en dragen ze bij aan de integriteit (betere werking) van het slijmvlies van het maag-darmkanaal.
 • Natuurlijke conservering, voorkomt de inname van chemische stoffen en de mogelijk negatieve reacties die hierdoor veroorzaakt worden.

Ingrediënten:

Maïs, vismeel (20%), maïsolie, visolie, gist, biergist, bietenpulp, mineralen, gedroogde gist (Bio MOS), FOS, plantaardige oliën en vetten (Elaeis guineensis), Yucca schidigera, Pineapple stam (0,025%).Sensoriële toevoegingsmiddelen: botanisch gedefinieerde natuurlijke producten: Carica papaya 250 mg / kg, Punica granatum 150 mg / kg, Panax ginseng 50 mg / kg, Rosmarinus officinalis 0,46 mg / kg.

Behandelingsduur:

In het geval van intoleranties raden we u aan het product 3 tot 8 weken lang te gebruiken. Het product kan voor onbepaalde tijd gebruikt worden als de intolerantiesymptomen verdwijnen.

Product ID: 2101
Andere klanten kochten ook
Beoordelingen

Heb je ervaring met Forza10 - Mini Diet - Fish Canine ? Geef ons dan je mening over dit product.

Schrijf je eigen beoordeling