Forza10 - Medium Diet - Fish Canine
Forza10 - Medium Diet - Fish Canine
Forza10 - Medium Diet - Fish Canine

Forza10 - Medium Diet - Fish Canine

De gehele serie van Forza10 is niet meer verkrijgbaar.

Als alternatief kun je kiezen voor Fish4dogs.

 • Deskundig dierenartsadvies
 • Smaakgarantie
 • Voor 21:00 besteld, morgen in huis *
 • Gratis retourneren *
 • Productinformatie

Productinformatie

Forza10 - Medium Diet - Fish

Forza10 - Medium Diet - Fish is hypoallergeen voer met vis voor middelgrote honden van 11 tot 35 kg.

De Forza10 Diet Line is ontwikkeld door het bedrijf Sanypet, om aan de voedingsbehoeften van honden te voldoen die overgevoelige en allergische reacties hebben op voer en vlees. Het probleem is vaak niet het vlees maar de bron van het vlees en daarom maakt Forza10 geen gebruik van bio-industrie producten. De Diet Line van Forza10 maakt daarom gebruik van zorgvuldig samengestelde ingrediënten (biologisch vlees zoals hert of veelal vis) en voorkomt hiermee dat er overgevoeligheidsproblemen ontstaan. Forza10 - Medium Diet - Fish is het vervangende product voor de Sanypet Hypoallergenic Medium Dog Diet, welke niet langer meer verkrijgbaar is. Forza10 wordt echter wel geproduceerd door Sanypet in Italie en de kwaliteit die u van Sanypet Hypoallergenic Medium gewend was, blijft hierdoor gewaarborgd.

Indicaties:

 • Eliminatiedieet
 • In het geval van voedingsintolerantie voor ingrediënten en/of voedingsstoffen.
 • Helpt in het geval van allergie de algemene voedingsallergenen te vermijden.

Eigenschappen:

 • Een unieke en zeer goed verteerbare proteïnebron, uitstekende kwaliteit en grote biologische waarde.
 • Formule met Ginsengwortel en Ananassteelpoeder, twee producten die beiden een ontstekingsremmende, antioxidante en weerstandsverhogend werking hebben.
 • Visolie is natuurlijk rijk aan Omega3. Dit helpt celveroudering tegen te gaan en versterkt de afweer van uw hond. Daarnaast helpen de omega 3-vetzuren huidreacties te verminderen en dragen ze bij aan de integriteit (betere werking) van het slijmvlies van het maag-darmkanaal.
 • Natuurlijke conservering, voorkomt de inname van chemische stoffen en de mogelijk negatieve reacties die hierdoor veroorzaakt worden.

Ingrediënten:

Maïs, vismeel (20%), maïsolie, visolie, gist, biergist, bietenpulp, mineralen, gedroogde gist (Bio MOS), FOS, plantaardige oliën en vetten (Elaeis guineensis), Yucca schidigera, Pineapple stam (0,025%).

Behandelingsduur:

In het geval van intoleranties raden we u aan het product 3 tot 8 weken lang te gebruiken. Het product kan voor onbepaalde tijd gebruikt worden als de intolerantiesymptomen verdwijnen.

Product ID: 2100
Andere klanten kochten ook
Beoordelingen

Heb je ervaring met Forza10 - Medium Diet - Fish Canine ? Geef ons dan je mening over dit product.

Schrijf je eigen beoordeling
AAN HET LADEN
Doet wat het belooft
Door , 31 juli 2016

Ik heb dit product aangeschaft omdat mijn hond super gevoelig is voor allerlei proteinen, wat zich uitte in jeuk/likken aan haar poten. Ik gaf haar altijd vers vlees (zoals konijn en eend), maar niets mocht baten. Nu dan toch maar aan de hypo-allergene brokken in de hoop dat het zou helpen en dat is het geval. Het pootlikken is zeer sterk verminderd tot vrijwel verdwenen. Ze vindt de brokken smakelijk en ziet er gezond uit. Gaat er alleen wel veel van drinken, zoals met alle brokken, en haar drollen zijn veel groter en niet zo mooi hard als wanneer ze vers vlees eet. Maar ja, ben blij dat dat pootlikken zo goed als verholpen is!

Goed voer
Door , 04 augustus 2014

Sinds 4 jaar heb ik een 9 maanden oude engelse cocker spaniel die uit een inbeslagname komt van een fokker die de weg kwijt was. Vooral in het begin had hij erg problemen met ontlasting. Bleek dat hij giardia wormen had. Omdat het beestje niet anders dan de kennel gezien had, zijn hele leven lang al. We hoorden achteraf dat men veel van zijn lotgenoten heeft moeten laten inslapen, tenonder gegaan aan de verwaarlozing, slechte verzorging en voeding. Onze dierenarts rade ons toen dit voer aan. Sindsdien krijgt hij het en ik moet zeggen dat hij het geweldig erop doet. Hij is nu super gezond met een mooie glazende vacht ondanks de castratie van 1,5 jaar geleden. Goed biologisch verantwoord voer!

Beoordelingen 1 - 2 van 2