F-Lysine

F-Lysine

F-Lysine is een aanvullend diervoeder voor zowel kittens als volwassen katten.

  • Deskundig dierenartsadvies
  • Smaakgarantie
  • Voor 21:00 besteld, morgen in huis *
  • Gratis retourneren *
  • Productinformatie

Productinformatie

F-Lysine

F-Lysine is een aanvullend diervoeder voor zowel kittens als volwassen katten.

F-Lysine is een essentieel aminozuur.

Katten kunnen zich even niet lekker voelen. Op momenten dat jouw kat al wat zwakker is en de weerstand lager is, kan het helpen om iets aanvullends te geven, zodat jouw dier minder vatbaar is ongewenste micro-organismen. (FHV-1).

F-Lysine van Ecuphar kan gegeven worden bij spanningen zoals in een asiel of pension, bij een meerkatten-huishouden of verhuizing. Spanningen kunnen o.a. veroorzaakt worden door verhuizing, introductie van een nieuw dier, dracht, agressie enz. In deze situaties is de weerstand lager.

Dosering:

De aanbevolen dosis van F-Lysine varieert tussen de 250 mg (=1 maatschep) en 500 mg gemengd in het voer.

Product ID: 1297
Andere klanten kochten ook
Beoordelingen

Heb je ervaring met F-Lysine ? Geef ons dan je mening over dit product.

Schrijf je eigen beoordeling
AAN HET LADEN
Middelmatig
Door , 11 mei 2020

Dit product is sinds kort pas in gebruik dus ik kan nog niks over de werking zeggen. De dosering is wel vreselijk vind ik. 2x daags 2 volle scheppen voor een volwassen kat is echt veel. Als ik dit over het vlees doe wordt het gewoonweg niet gegeten. Nu doe ik steeds 2x daags 1 volle schep, dan wordt het met tegenzin en hele lange tanden gegeten maar dit zal vast niet de gewenste uitwerking hebben. Jammer, als de samenstelling iets wordt aangepast zodat er minder gebruikt hoeft te worden zou het veel beter gaan.

Chronisch verkouden poes.
Door , 25 augustus 2019

Onlangs F-lysine aangeschaft voor mijn chronisch verkouden poes, ze snottert zo erg dat mijn hele huis onder zit, het lijkt erop dat de F-lysine wat verlichting geeft, soms is ze wat minder benauwd maar de tijd zal het leren, ik gebruik het nog niet zo lang, meng het 2 maal per dag door haar nat voer en dat gaat er gelukkig zonder problemen in dus ik blijf het gebruiken, alle beetjes helpen, ik geef haar ook 1x per dag een half tablet Echinaforce voor nog meer weerstand. Ze is gelukkig speels, ondeugend en gek op eten en daar ben ik blij om.

Groot volume, katten vinden het vies
Door , 21 augustus 2018

Ik weet nog niet wat het effect zal zijn, heb erg goede ervaringen met L-lysine. Van dit middel echter, heb je een groot volume aan poeder nodig en dat verstop je niet zomaar in een beetje natvoer. Ik moet over het favoriete natvoer nog vloeibaar katten snoep doen en dan pas willen maar enkele katten ervan eten. Gemengd door normale vlees resultaat katten laten het staan. Kan dit product anders, handiger vermarkt worden? Volgende keer koop ik zeker gewoon weer l lysine... heb nu al spijt van de aankoop!

Prima
Door , 12 juni 2018

Als fokker gebruik ik dagelijks f-lysine voor mijn katten. Ook de kittens krijgen f-lysine vanaf dat ze vast voedsel mogen. De vachten glanzen prachtig en ze vinden het lekker.

Erg goed product
Door , 06 mei 2018

Geef dit product voor mijn kat dot wat klachten had van niesziekte. Duidelijk verbetering en klachten zichtbaar heel stuk minder. Beveel dit product aan gezien dit echt goed werkt. Bij acute klachten combineer ik het met psychotronic immuun boost. Kat is weer energiek, actief en voelt zich goed

fantastisch produkt
Door , 13 september 2017

Mijn beide kittens zijn er goed mee. Hun weerstand is veel beter. Ze vinden het ook lekker , ik meng het met hun droog-en natvoer. Beiden hebben de niesziekte en al vlug zag ik verbetering. Ze niezen niet meer en géén tranende oogjes meer. mijn dierenarts raadde dit aan en ik ben zéér tevreden

Beoordelingen 1 - 6 van 20