Excellent Urine Control
Excellent Urine Control
Excellent Urine Control

Excellent Urine Control

Dit product is niet langer leverbaar. Bekijk hier geschikte alternatieven.

Met Urine Controle Spray en Powder van Excellent vermindert u eenvoudig nare geurtjes en vlekken die veroorzaakt worden door urine. Het poeder en de spray zijn geschikt voor gebruik in huis en dierenverblijven.

  • Deskundig dierenartsadvies
  • Smaakgarantie
  • Voor 21:00 besteld, morgen in huis *
  • Gratis retourneren *
  • Productinformatie

Productinformatie

Dit product is niet langer leverbaar. Bekijk hier geschikte alternatieven.

Excellent Urine Control

Urine Control is ontwikkeld om urinegeurtjes en -vlekken te verminderen. De spray en het poeder breken de urine af en verdrijven de geur. Hierdoor zal uw huisdier minder snel op dezelfde plek urineren. U kunt Urine Control dagelijks gebruiken in huis of het verblijf van uw hond, kat of kleine huisdier. Dit product reinigt niet alleen, maar laat ook een frisse geur achter. Urine Control van Excellent is verkrijgbaar als spray en poeder.

Gebruik

Test voor gebruik op een verborgen plek de kleurvastheid van het materiaal en verwijder eerst urine, ontlasting of braaksel. Spray vervolgens de plek in met de Urine Control en laat de spray goed opdrogen zonder te schrobben of poetsen. Wanneer het geheel helemaal droog is, kunt u eventuele restanten op stofzuigen.

Verpakking

Excellent Urine Control Spray is verkrijgbaar in een verpakking van 50, 250 of 500 ml. Urine Control Powder is verkrijgbaar in een emmer van 1400 ml.

Samenstelling

Niet-ionogene oppervlakkteactieve stoffen, parfum, methylisothiazolinon.

Product ID: 4119
Andere klanten kochten ook
Beoordelingen

Heb je ervaring met Excellent Urine Control ? Geef ons dan je mening over dit product.

Schrijf je eigen beoordeling
AAN HET LADEN
Excellent urine control
Door , 13 juni 2021

Merk niet dat het wat doet... Helaas... Zonde van mijn geld...

Tevreden
Door , 25 december 2020

Doet waar het voor bedoeld is dus zijn wij tevreden

Zeer goed product!
Door , 07 september 2020

Laat in de ruimte een heel aangenaam frisse geur achter!

Geur verdwijnt
Door , 29 december 2019

Tot nu toe prima ervaring. Geur en vlekken weg. Maar helaas wel snel op. Zag graag mogelijkheid tot koop geconcentreerde vloeistof.

Gebruikt voor oude incontinente hond
Door , 12 december 2019

Na het sprayen komt er een licht “wierrook-achtige” geur af, dit verdwijnt na een tijdje, en de urine lucht is ook verdwenen. Ik gebruik het rondom de ligplek van mijn 14-jarige hond die zn plas niet goed op kan houden. Ik ben erg tevreden, ik koop het weer als het op is

Geweldig produkt
Door , 18 april 2019

Goed werkend produkt; onze kat had heel veel geplast op onze vloerbedekking en op verschillende plekken; ik had al veel geprobeerd zoals groene biotext met water wat de eiwitten zou afbreken maar echt helpen deed het niet; ten einde raad dit produkt besteld en het werkt echt; als je het opspuit heeft het niet echt een aangename geur maar na enkele minuten verdwijnt die geur maar ook de geur van de urine, echte aanrader dus!

Beoordelingen 1 - 6 van 6