Equistro Equiliser

Equistro Equiliser

Equistro Equiliser kan uw paard helpen in spannende situaties. Dit supplement bevat onder andere L-Tryptofaan en magnesium en kan tijdens of in de aanloop naar deze situaties gebruikt worden.

  • Deskundig dierenartsadvies
  • Smaakgarantie
  • Voor 21:00 besteld, morgen in huis *
  • Gratis retourneren *
  • Productinformatie

Productinformatie

Equistro Equiliser

Equistro Equiliser helpt uw paard in spannende situaties. Dit supplement bevat L-Tryptofaan, vitamine B1, vitamine B6 en magnesium. Equiliser kan tijdens de spannende situatie of in de aanloop ernaartoe gebruikt worden. Bijvoorbeeld bij een wedstrijd, bezoek van de hoefsmid of dierenarts. Dit product kan ook helpen om hete paarden wat te kalmeren. Als u op zoek bent naar een supplement voor spanning management op de lange termijn kunt u kijken bij Equistro Betamag Forte.
Magnesium speelt een belangrijke rol bij vele processen zoals de energieproductie en de glucosestofwisseling. Daarnaast heeft het een ontspannende werking op zenuwen en spieren. L-Tryptofaan draagt bij aan het verminderen van spanningen.

Indicaties

  • Ter ondersteuning bij spannende situaties
  • Het helpen tot rust brengen van hete paarden

Gebruik

U kunt Equistro Equiliser door het voer of water van uw paard mengen. In het geval van een wedstrijd wordt geadviseerd om het gebruik van dit supplement minimaal twee dagen voor aanvang van het evenement te starten. In het geval van een heet paard is het advies om dit supplement gedurende minimaal tien dagen aan uw paard te verstrekken.

Een maatschepje staat gelijk aan 20 gram. Het maatschepje wordt meegeleverd. Bij een volwassen paard is uitgegaan van een paard van 500 kg.

Equistro Equiliser
Grootte paardDosering per dag
Volwassen paard1 schepje (20 gram)
Pony1/2 schepje (10 gram)

Inhoud

Een pot Equistro Equiliser bevat 500 gram. Dit is voldoende voor ca. 25 dagen (op basis van de dosering voor een volwassen paard).

Samenstelling

Dextrose, lactose, magnesium, L-Tryptofaan, vitamine B1, vitamine B6.

Product ID: 3878
Andere klanten kochten ook
Beoordelingen

Heb je ervaring met Equistro Equiliser ? Geef ons dan je mening over dit product.

Schrijf je eigen beoordeling