Eden Anti-Insect Spray voor Kooien en Buitenhokken

Eden Anti-Insect Spray voor Kooien en Buitenhokken

Eden Anti-Insect Spray voor Kooien en Buitenhokken wordt toegepast om kooien en buitenhokken vrij te houden van insecten. Voorkomt tevens het uitkomen van eitjes van spinnen, vlooien en insecten.

  • Deskundig dierenartsadvies
  • Smaakgarantie
  • Voor 21:00 besteld, morgen in huis *
  • Gratis retourneren *
  • Productinformatie

Productinformatie

Eden Anti-Insect Spray voor Kooien en Buitenhokken is geschikt voor gebruik binnen- en buitenshuis. De spray is oplosbaar in water en goed biologisch afbreekbaar. Bevat voornamelijk organische, natuurlijke of natuuridentieke ingrediënten.

Gebruiksaanwijzing

Eden Anti-Insect Spray rechtstreeks, zonder te verdunnen, in naden en kieren spuiten. Overtollige vloeistof (druppels) verwijderen om vlek- en streepvorming op de ondergrond te voorkomen. Deze toepassing minimaal 2x per jaar uitvoeren. Bijvoorbeeld 1x in de periode april/mei/juni en 1x in de periode juli/augustus/september. Anti-Insect Spray voor Kooien en Buitenhokken is tot 3 maanden werkzaam, afhankelijk van weersinvloeden en belasting door insecten. Voor specifieke toepassingen of specifieke situaties; raadpleeg uw adviseur. Let op, draag altijd rubberen handschoenen.

Eden

Alle producten van Eden zijn niet-giftig en op natuurlijke basis geproduceerd. Ook hebben ze geen negatieve bijeffecten en zijn eenvoudig in gebruik.

Product ID: 2423
Andere klanten kochten ook
Beoordelingen

Heb je ervaring met Eden Anti-Insect Spray voor Kooien en Buitenhokken ? Geef ons dan je mening over dit product.

Schrijf je eigen beoordeling
AAN HET LADEN
Handige spray tegen insecten
Door , 27 juni 2015

De insectenspray is handig in gebruik en ik heb nog steeds geen insecten gezien in/bij de hokken.

in het kippenhok
Door , 01 oktober 2014

Ik weet niet of het tegen bloedluis werkt, maar na t schoonmaken van het kippenhok het hok ruim ingesprayd. Het hok leek leeg van vliegen, maar toen in begon met de spay vlogen er massaal nog veel vliegjes weg. Ik heb de ligstok ruim gedaan omdat ik hoop dat het ook tegen bloedluis werkt.

Beoordelingen 1 - 2 van 2