Duvo+ Catchy Mouse
Duvo+ Catchy Mouse
Duvo+ Catchy Mouse

Duvo+ Catchy Mouse

Duvo+ Catchy Mouse is een grappig speeltje dat door de onvoorspelbare bewegingen het jachtinstinct van je kat stimuleert. Het speeltje heeft een soft cover waardoor jouw kat er veilig mee kan spelen. Door het speciale ontwerp zal het speeltje altijd blijven bewegen. Dit kattenspeelgoed is verkrijgbaar in de kleuren groen, blauw of oranje.

Dit product is niet langer leverbaar. Bekijk hier geschikte alternatieven.

  • Deskundig dierenartsadvies
  • Smaakgarantie
  • Voor 21:00 besteld, morgen in huis *
  • Gratis retourneren *
  • Productinformatie

Productinformatie

Duvo+ Catchy Mouse

Duvo+ Catchy Mouse is een dynamisch kattenspeeltje dat onvoorspelbare bewegingen maakt. Hierdoor zal het jachtinstinct van jouw kat gestimuleerd worden. Door het speciale ontwerp zal het speeltje altijd blijven bewegen, ook al botst het ergens tegenaan. Het kattenspeelgoed heeft een soft cover en is verkrijgbaar in drie kleuren, namelijk groen, blauw of oranje.

Kleuren

Groen, blauw of oranje.

Product ID: 6210
Andere klanten kochten ook
Beoordelingen

Heb je ervaring met Duvo+ Catchy Mouse ? Geef ons dan je mening over dit product.

Schrijf je eigen beoordeling
AAN HET LADEN
Te duur voor wat het is.
Door , 27 januari 2022

Het was geen eenvoudige klus om de batterijen erin te plaatsen. Eerst een heel klein schroefje eruit moeten draaien, op het doorzichtige plastic van het klepje staat heel klein afgebeeld hoe de 2 batterijen erin moeten en dan moet het klepje weer dichtgeschroefd worden. Prijs vind ik ook te hoog voor wat het is. In het verleden heb ik vaker zulke speeltjes bij een hele goedkope winkel gekocht, die waren nog geen euro.

Tegenvaller door de herrie
Door , 30 december 2021

Mijn kat verliest snel zijn interesse in nieuwe speeltjes en ik hoopte dat iets op een batterijtje voor langer speelplezier zou zorgen. De andere reviews waren goed, maar dit valt toch wel tegen. Het is simpelweg een vibratie-apparaatje in een plastic puntig pakje. Mijn kat vindt de stekels wel interessant en kauwt lekker op de 'staart'. Maar het apparaatje maakt zo veel herrie en werkt alleen op een glad oppervlak, niet op tapijt. Aangezien ik in een appartement woon betekent dat een hoop kabaal voor de onderburen. Het klinkt alsof een telefoon op trilstand continue af gaat. Om gek van te worden. Het speeltje beweegt zichzelf wel vooruit door het getril en 'loopt' langzaam vooruit in rondjes. Het speeltje springt niet een klein stukje de lucht in of iets dergelijks. Mocht je kat er mee gooien, dan maakt het niet uit op welke kant het terecht komt, het kan vooruit blijven bewegen doordat er aan alle 3 de zijden 'pootjes' zitten. Grappig idee, maar vanwege het geluid niet te gebruiken.

Super leuk
Door , 16 december 2021

Zo'n raar gek ding...dat je eigenlijk niet weet wat het is..is het een kakkerlak ..is het een schorpioen...? Eigenlijk stelt het als figuur niets voor en zeker geen muis...maar een lol dat mijn katten er van hebben. Echt geweldig. Het ' ding' bromt als jij aan staat en ' loopt' over de vloer, of een ander glad oppervlak. Doordat het een zoemend , brommend geluid maakt en ' loopt' ..is het een echte prooi..mijn katten zijn er nog steeds niet op uitgekeken. Zeker een aanrader ondanks het onooglijke geval ????????????

Mev
Door , 19 november 2021

Mijn kat is gek op dit speeltje

Niet voor mijn kat...
Door , 28 september 2020

De kat kijkt er naar maar doet er niets mee.

Niet zoals verwacht
Door , 20 augustus 2019

Er staat dat er onvoorspelbare bewegingen worden gemaakt maar hij rijdt alleen maar! Daar heb ik al een paar speeltjes van maar daar doen ze niks mee. Helaas

Beoordelingen 1 - 6 van 10