Dog Gone Smart Nano Bed
Dog Gone Smart Nano Bed
Dog Gone Smart Nano Bed
Dog Gone Smart Nano Bed

Dog Gone Smart Nano Bed

Dit product is niet langer leverbaar. Bekijk hier geschikte alternatieven.

Het nano bed van Dog Gone Smart helpt om een onaangename hondengeur te voorkomen. Het textiel van het kussen is zo behandeld dat het bacterie-, vuil-, vocht- en hondengeur afstotend is.

  • Deskundig dierenartsadvies
  • Smaakgarantie
  • Voor 21:00 besteld, morgen in huis *
  • Gratis retourneren *
  • Productinformatie

Productinformatie

Dog Gone Smart Nano Bed

De nano bedden van Dog Gone Smart zijn niet alleen comfortabel voor uw hond, ze zijn ook bacterie, vuil, vocht en hondengeur afstotend. Het textiel van deze kussens is namelijk zo bewerkt dat het helpt om een onaangename hondengeur tegen te gaan. De afstotende werking van deze kussens blijft tot na wel 50 wasbeurten behouden. Het Dog Gone Smart nano bed is geschikt voor honden van ca. 35 tot 50 kg.

Ook bij het design van de nano bed is het gebruiksgemak in acht genomen. Zo kunt u de hoes gemakkelijk verwijderen om deze te wassen. De rits van de hoes is weggewerkt zodat uw hond er minder makkelijk op kan kauwen. De hypoallergene holle vezel vulling in het kussen laat uw hond zich in het kussen nestelen maar het veert weer op als uw hond opstaat. Zo heeft uw huisdier altijd een comfortabele ligplaats.

Nanotechnologie

De geur van de hond wordt vaak veroorzaakt door de olie in de vacht. Deze olie trekt in het textiel van bijvoorbeeld een hondenkussen en trekt bacteriën aan. Deze bacteriën veroorzaken de onaangename hondengeur. De nano ligkussens van Dog Smart zijn gemaakt van textiel welke bewerkt is met de zogenaamde 'Repelz-it' nano technologie. Deze heeft een olie-afstotende werking waardoor het een onaangename hondengeur tegengaat. Deze manier van textielbewerking is huisdier- en milieuvriendelijk.

Kleuren

Het nano bed is verkrijgbaar in de kleuren zand, grijs en donkerbruin.

Afmetingen

100 x 70 x 10 cm

Product ID: 3933
Andere klanten kochten ook
Beoordelingen

Heb je ervaring met Dog Gone Smart Nano Bed ? Geef ons dan je mening over dit product.

Schrijf je eigen beoordeling
AAN HET LADEN
Smart honden kussen
Door , 21 maart 2017

Een perfect hondenkussen laat geen geur of vuil achter heel gemakkelijk schoon te houden

Nanobed
Door , 29 september 2016

Fantastisch bed voor onze teckels , Allen jammer dat er geen extra hoes voor te bestellen is . Jammer ,

Antwoord van Medpets

Beste J. Tates, Bedankt voor uw productbeoordeling. Wat fijn dat het Dog Gone Smart Nano Bed aan uw verwachtingen voldoet. Helaas zijn er tot op heden geen extra hoezen voor het Nano Bed beschikbaar. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u uiteraard contact opnemen met onze klantenservice. Met vriendelijke groet, Team Medpets

Beoordelingen 1 - 2 van 2