Dierenarts

Waarom werken we bij Medpets met een veterinair team?

Ons veterinaire team bestaat uit één dierenarts en drie paraveterinairen. Zij zorgen voor een goed gebruiksadvies bij onze producten op de website. Daarnaast geven zij advies over het gebruik van onze producten in specifieke situaties. Dit advies kan soms ook zijn om naar je dierenarts te gaan voor controle in plaats van te kiezen voor zelfmedicatie met een van onze producten.

Contact dierenarts

Je kan contact met ons opnemen via de telefoon: 0186 - 57 55 28 en via e-mail: dierenarts@medpets.nl. Wij zijn bereikbaar tijdens kantooruren, van maandag t/m vrijdag tussen 8:30-16:30 uur. Neem bij spoedgevallen altijd contact op met je eigen dierenarts.

Je kan met iedere vraag bij ons terecht. Er bestaan geen domme vragen, alleen de vragen die niet worden gesteld! Ons veterinaire team bestaande uit dierenarts Mara van Brussel-Broere en paraveterinairen Sandra, Barbera en Anja. Zij stellen zich graag aan je voor!

Wie zijn wij?

Dierenarts

Mara: "Ik ben Mara van Brussel-Broere en sinds 2018 jouw dierenarts en aanspreekpunt bij Medpets. In 2008 ben ik afgestudeerd als gezelschapsdierenarts (dus voor honden, katten, konijnen, knaagdieren en vogels) aan de Universiteit van Utrecht. Diergeneeskunderegister: 160191. Hierna heb ik bijna 7 jaar in een gezelschapsdierenkliniek gewerkt. Binnen de praktijk was ik vooral in de spreekkamer te vinden. Buiten de gezelschapsdierenpraktijk heb ik me beziggehouden met het overbrengen van specifieke productinformatie voor diergeneesmiddelen aan dierenartsen en online nascholing voor dierenartsen.
Bij Medpets vind ik beide onderdelen terug, namelijk het adviseren en helpen van mensen met hun huisdieren, maar ook het overdragen van kennis. Bijvoorbeeld door het optimaliseren van de informatie met betrekking tot onze producten, zodat een huisdiereigenaar goed wordt geïnformeerd over het product dat hij of zij wil aanschaffen. Maar ook via het schrijven van artikelen die zijn terug te vinden in onze rubriek ‘Tips van de Dierenarts’ en het opnemen van informatieve video’s."

Sandra: "Ik ben Sandra en sinds 2017 werkzaam bij Medpets als paraveterinair en content beheerder. In 2011 heb ik de opleiding Dierhouderij afgerond en in 2013 ben ik afgestudeerd als Paraveterinair. Ik heb tot 2017 gewerkt in een dierenartspraktijk in Breda en in Bavel. Ik hield me bezig met baliewerkzaamheden, voorraadbeheer en assisteerde in de spreekkamer of in de operatiekamer.
Het werken bij Medpets is voor mij een ideale combinatie. Ik kan mensen helpen met vragen over hun huisdier en daarnaast vind ik het leuk om productinformatie op de website te plaatsen. Zo kan ik ons assortiment met medicijnen en supplementen uitbreiden, zodat we een geschikt product voor je huisdier kunnen vinden."

Barbera: "Mijn naam is Barbera en sinds 2019 werk ik als paraveterinair en contentbeheerder bij Medpets. In 2014 ben ik geslaagd voor de opleiding paraveterinair dierenartsassistent. Ik heb daarna 2 jaar in de praktijk gewerkt waar ik hielp met operaties en nazorg, Verder voerde ik laboratoriumwerkzaamheden uit en was ik achter de balie te vinden.
Bij Medpets hou ik mijn kennis van nieuwe voedingen en supplementen op peil door het aanmaken van producten. Daarnaast kan ik nog steeds mensen adviseren die een vraag over hun dier hebben. Hierbij is het dus extra fijn om op de hoogte te zijn van ontwikkelingen, zodat je kunt adviseren met de nieuwste inzichten in gedachten."

Anja: "Mijn naam is Anja en sinds 2021 werkzaam bij Medpets als Contentbeheerder veterinair en als paraveterinair. In 2018 ben ik afgestudeerd als Paraveterinair en heb aansluitend 3 jaar in een groot dierenziekenhuis gewerkt. Hier was ik voornamelijk verantwoordelijk voor de voorraad van de drie locaties, maar bood ook hulp bij operaties, in de spreekkamer of aan de balie.
Werken bij Medpets is eigenlijk the best of both worlds. Je kan heel makkelijk mensen en hun dieren helpen door het brede assortiment dat Medpets heeft. Door de mogelijkheid tot professioneel advies, is de drempel voor de meeste mensen heel laag. Dit maakt erin dat mensen zonder schaamte hun vraag kunnen stellen. Daarnaast blijft jouw eigen kennis over producten up to date en erg ruim."

Video's van dierenarts

Een kleine greep uit de video's van onze dierenarts op YouTube. Natuurlijk zijn er nog veel meer video's! Neem daarvoor een kijkje op ons YouTube kanaal!

Gratis Advies

Onze dierenarts Mara zal je regelmatig terugvinden op onze website. Zij werkt mee aan informatieve video’s en speelt hier een grote rol in met haar adviezen. Daarnaast kan je contact met ons veterinaire team opnemen via de telefoon: 0186 - 57 55 28 en via e-mail: dierenarts@medpets.nl. Hier kan je allerlei productvragen stellen, bijvoorbeeld advies over:

  • - Het gebruik van het product is onduidelijk
  • - De keuze welk product het meest geschikt is
  • - De keuze qua voeding
  • - Het gebruik van anti-parasitaire producten voor je huisdier, zoals ontworming, ontvlooiing en producten tegen teken
  • - Het gebruik van ondersteunende supplementen bij je huisdier

Gelukkig kunnen wij in veel gevallen helpen en een advies geven, maar het kan voorkomen dat wij het niet kunnen beoordelen via e-mail of telefoon. Daarom is het in sommige gevallen van belang dat jouw dier gezien wordt door een dierenarts op de kliniek. Hier zullen wij dan ook altijd eerlijk in zijn.

Tips van de Dierenarts