Dechra Tandenborstel

Dechra Tandenborstel

Dagelijks poetsen gaat tandplak en de vorming van tandsteen tegen en zorgt daarnaast voor een frisse adem. De dubbele tandenborstel is geschikt voor alle honden.

  • Deskundig dierenartsadvies
  • Smaakgarantie
  • Voor 21:00 besteld, morgen in huis *
  • Gratis retourneren *
  • Productinformatie

Productinformatie

Dechra Tandenborstel Dubbel

Gebitsproblemen bij uw hond kunnen gevaarlijk zijn voor de algemene gezondheid van de hond. Het is daarom belangrijk regelmatig het gebit van uw hond te reinigen. De dubbele Dechra tandenborstel is geschikt voor zowel grote als kleine honden.

Poetsinstructie

Voor het poetsen hoeft de bek van de hond niet helemaal open. Het is in de meeste gevallen voldoende om de lippen op te tillen en vervolgens alle zichtbare delen aan de buitenkant van de tanden en kiezen te reinigen. Het is niet nodig de binnenkant van de tanden en kiezen te poetsen. Aanbevolen wordt het gebit minimaal twee keer per week te poetsen, maar dagelijks mag ook.

Let op

Het is belangrijk om niet te starten met poetsen wanneer honden al gebitsproblemen hebben, of recent een gebitsbehandeling ondergaan hebben. Op dat moment kan het poetsen pijnlijk zijn en kunnen honden er een afkeer van ontwikkelen.

Product ID: 3667
Andere klanten kochten ook
Beoordelingen

Heb je ervaring met Dechra Tandenborstel ? Geef ons dan je mening over dit product.

Schrijf je eigen beoordeling