Crazy Cat

Crazy Cat is een merk voor leuke kattenspeeltjes van Holland Animal Care. Kenmerkend voor het speelgoed van Crazy Cat is dat er Catnip in verwerkt zit. Catnip (kattenkruid) is een stof die ervoor zorgt dat jouw kat nog extra wordt uitgedaagd. Alle speeltjes worden gemaakt van zacht materiaal, waardoor jouw kat er lekker mee kan kroelen. Vele speeltjes beschikken over een belletje die jouw kat extra uitdaagt om ermee te spelen. Bij sommige Crazy Cat speeltjes hangt er een sterk sisal touw aan waar jouw kat lekker zijn nagels in kan zetten.

Speeltjes

Hieronder zie je het complete Crazy Cat assortiment van Medpets en deze loopt uiteen van Crazy Cat Toys vol met Catnip en Crazy Cat Funny Bird met Catnip tot de Crazy Cat Wacko met Catnip en nog veel meer!

Medpets maakt gebruik van cookies om jou beter en persoonlijker te kunnen helpen. Met deze cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag. Zo kunnen we advertenties tonen op basis van jouw interesses, kun je informatie delen via social media en kunnen we je een goed functionerende website bieden. Door verder te gaan op onze website ga je hiermee akkoord. Lees meer Sluiten