Crazy Cat Fat Mouse vol met Catnip

Crazy Cat Fat Mouse vol met Catnip

Crazy Cat Fat Mouse vol met Catnip is een lief knuffelspeeltje voor jouw kat. Het muisje is gemaakt van zacht materiaal. Hierdoor kan jouw kat ook lekker knuffelen met dit kattenspeelgoed. Doordat de Fat Mouse voor 100% gevuld is met kattenkruid zal jouw kat dit kattenspeeltje niet kunnen weerstaan.

  • Deskundig dierenartsadvies
  • Smaakgarantie
  • Voor 21:00 besteld, morgen in huis *
  • Gratis retourneren *
  • Productinformatie
  • Video's

Productinformatie

Crazy Cat Fat Mouse vol met Catnip

Crazy Cat Fat Mouse vol met Catnip is een lief knuffelspeeltje voor jouw kat. Dit kattenspeelgoed is gemaakt van zacht materiaal waardoor jouw kat er ook lekker mee kan knuffelen. Doordat dit kattenspeeltje voor 100% gevuld is met kattenkruid zal deze muis onweerstaanbaar worden voor jouw kat. Crazy Cat heeft nog veel meer leuke speeltjes voor jouw kat. Bekijk hier het assortiment van Crazy Cat.

Kleuren

Roze

Afmeting

13 cm

Video's

Product ID: 5787
Andere klanten kochten ook
Beoordelingen

Heb je ervaring met Crazy Cat Fat Mouse vol met Catnip ? Geef ons dan je mening over dit product.

Schrijf je eigen beoordeling
AAN HET LADEN
roze catnip muisje voor Joep en Rosco
Door , 27 juli 2022

Leuke, stevige roze muis. Mijn kat Joep vind hem geweldig. Hij komt regelmatig ff naar binnen om ermee te spelen, hij ligt dan te rollebollen over de vloer.

Slechte kwaliteit
Door , 19 juli 2021

Na 1 dag al stuk en het huis lag vol met catnip poeder.

Lievelings muis
Door , 25 februari 2021

Dit is de lievelings speelgoed van mijn kater.

Niet bij de buren laten bezorgen
Door , 12 januari 2021

Mijn kat heeft niet veel interesse in catnip (ik las ergens dat dit per kat verschilt en genetisch bepaald is). De katten van onze buren echter wel. Ik had een doos met enkele producten ontvangen waaronder deze muis met "madnip" zoals op de verpakking staat. De doos werd bij de buren afgeleverd omdat wij niet thuis waren. De katten van de buren hebben dit geroken en een enorm gat in de doos gescheurd om dit muisje er vervolgens uit te halen. Er is niets beschadigd geraakt en we hebben een goede verstandhouding met onze buren maar ik wou dit hilarische verhaal even delen. Wees dus gewaarschuwd, laat dit product niet bij je buurkatten afleveren :').

Mijn poes vindt dit muis wel leuk
Door , 17 april 2020

Het is altijd een hokje wanneer ik een speeltje voor mijn poes koopt. Gelukkig vindt ze deze wel leuk en heeft meerdere keren meegespeeld.

Stinkie muis
Door , 29 november 2019

Mijn poezenkind vindt de muis geweldig!

Beoordelingen 1 - 6 van 7