Company Of Animals

Company of Animals is een Engels bedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in hondentraining. Dit bedrijf is opgericht in 1979 door de dierenpsycholoog Roger Mugford. Hij begon dit bedrijf om zijn uitvindingen op het gebied van hondentraining te verkopen. Tegenwoordig is dit bedrijf uitgegroeid tot een groot innovatief bedrijf dat als primaire drive heeft om producten te ontwikkelen die huisdieren en eigenaren helpen om het dierenwelzijn te verbeteren.

Halti

Eén van de eerste en bekendste producten van Company of Animals is de Halti. Dit product is ontworpen door Roger Mugford en was het allereerste halster ter wereld. Halti zorgt ervoor dat jouw hond op een vriendelijke manier gecorrigeerd kan worden als hij aan de lijn trekt tijdens het wandelen. Dit product is zo ontworpen dat het voor bijna iedere hond de perfecte pasvorm heeft. Klik hier om naar de Halti Optifit Headcollar te gaan. De bijpassende looplijn voor bij deze headcollar is de Halti Trainingslijn.

Clix Car Safe Hondenautogordel

Een ander bekend product dat is ontwikkeld door Roger Mugford is de Clix hondenautogordel. Dit product is een hondentuig waarmee je je hond veilig en comfortabel kunt vastzetten in de auto. Deze hondenautogordel combineert veiligheid met comfort. Dit wordt mogelijk gemaakt door de zachte binnenkant van neopreen en de extra zachte bescherming op de borst. Testen hebben uitgewezen dat de clips een trekkracht aankunnen van wel 1500 kg. Deze hondenautogordel is tevens te gebruiken voor korte wandelingen.

Fluitjes

Naast de Halti producten en de hondenautogordels beschikt Company of Animals over een groot aanbod hondenfluitjes. Medpets heeft twee varianten in het assortiment, namelijk de Clix Silent Fluitje en de Clix Professional Fluitje. Deze hondenfluitjes zijn handig tijdens het trainen van je hond. Met behulp van deze fluitjes kun je verschillende commando’s koppelen aan verschillende fluitsignalen.