Clicker - 4 tonig
Clicker - 4 tonig
Clicker - 4 tonig

Clicker - 4 tonig

Dit product is niet langer leverbaar. Bekijk hier geschikte alternatieven.

Clickertraining is een hele diervriendelijke en effectieve manier van trainen die kan worden gebruikt bij alle diersoorten. Deze 4- tonige clicker heeft 4 verschillende hoorbare tonen voor honden. Handig tijdens de cursus!

  • Deskundig dierenartsadvies
  • Smaakgarantie
  • Voor 21:00 besteld, morgen in huis *
  • Gratis retourneren *
  • Productinformatie

Productinformatie

De 4- tonige clicker

Deze 4-tonige clicker heeft 4 verschillende toonhoogtes. Dit is gemakkelijk wanneer u bijvoorbeeld met uw hond klassikaal traint en uw hond reageert op de clickers van andere baasjes. Voor sommige honden is het geluid van de clicker te fel, waardoor ze er van kunnen schrikken. Met deze clicker kiest u in dat geval een lagere toon voor uw hond. De 4-tonige clicker kan ook als standaard clicker gebruikt worden.

Deze clicker is uit het assortiment en is vervangen voor de Multi-Clicker van Clix.

Afmeting

7 x 3,5 x 2,5 cm

Product ID: 2634
Andere klanten kochten ook
Beoordelingen

Heb je ervaring met Clicker - 4 tonig ? Geef ons dan je mening over dit product.

Schrijf je eigen beoordeling
AAN HET LADEN
Een clicker is de brug naar de daadwerkelijke beloning
Door , 05 augustus 2014

Als je het clickeren eenmaal doorhebt, is het een geweldige manier om dieren te trainen. Voor de beginnende eigenaar is het goed te benadrukken dat een click voor het dier de brug is naar de échte beloning (het lekkers). De click is nooit een beloning op zich of een vervanging hiervan. Na een click volgt altijd het lekkers. Als je deze link bij het dier gaat verankeren, is een eventuele angst voor het clickgeluid heel snel verdwenen. De click betekent in deze fase dat er gelijk wat lekkers achteraan komt.

Beoordelingen 1 - 1 van 1