Chuckit! Zipflight Max Glow

Chuckit! Zipflight Max Glow

Dit product is niet langer leverbaar. Bekijk hier geschikte alternatieven.

  • Deskundig dierenartsadvies
  • Smaakgarantie
  • Voor 21:00 besteld, morgen in huis *
  • Gratis retourneren *
  • Productinformatie

Productinformatie

Chuckit! Zipflight Max Glow

Nooit meer stoppen met spelen omdat het buiten donker wordt? De Chuckit! Zipflight Max Glow zorgt ervoor dat u op elk moment van de dag met uw hond kunt spelen. Door het glow in de dark rubber is de schijf goed zichtbaar in het donker. De producten van Max Glow zijn gemaakt van veilig materiaal van hoge kwaliteit. Het speeltje kan zowel op het land als in het water gebruikt worden. De Zipflight blijft hoog op het water drijven waardoor uw hond het speeltje goed kan zien.

Gebruik

Beschijn de Chuckit! Zipflight Max Glow voor ongeveer 5 tot 10 minuten met fel licht. Hierna biedt het speeltje tot wel 30 minuten speelplezier in het donker.

Afmeting

Diameter: 15 cm

Product ID: 5238
Andere klanten kochten ook
Beoordelingen

Heb je ervaring met Chuckit! Zipflight Max Glow ? Geef ons dan je mening over dit product.

Schrijf je eigen beoordeling
AAN HET LADEN
Perfect voor in het water!
Door , 29 september 2017

De kleur is goed te herkennen in het water en op hondenspeelplaats zowel overdag als schemering. Bij apporteren in het water loopt er geen water in zijn bek wat handig in de zee kan zijn. Mijn teckel kon er maar geen genoeg van krijgen om in het meer te spelen, wij wel. Helaas zijn we het speetje kwijtgeraakt en ben hartstikke blij dat ik het hier weer zie dus wordt hij meteen besteld want de volgende zomer komt beslist ????

Beoordelingen 1 - 1 van 1