Chuckit! Roller Max Glow

Chuckit! Roller Max Glow

Dit product is niet langer leverbaar. Bekijk hier geschikte alternatieven.

Door de Chuckit! Roller Max Glow hoeft het speelplezier van uw hond niet meer op te houden wanneer het donker wordt. Met de glow in de dark rand is dit speeltje perfect zichtbaar in het donker.

  • Deskundig dierenartsadvies
  • Smaakgarantie
  • Voor 21:00 besteld, morgen in huis *
  • Gratis retourneren *
  • Productinformatie

Productinformatie

Chuckit! Roller Max Glow

Met de Chuckit! Roller Max Glow hoeft het speelplezier van uw hond niet op te houden wanneer het donker wordt. Door de glow in de dark rand van het speeltje is het speelgoed heel goed zichtbaar in het donker. De producten van Max Glow zijn gemaakt van veilig materiaal van hoge kwaliteit. De Chuckit! Roller Max Glow biedt u drie manieren om met uw hond te spelen. U kunt het speeltje gebruiken als een frisbee. Ook kunt u het speelgoed laten rollen of eraan trekken. De Roller Max Glow heeft een uniek design waarbij de binnenkant gemaakt is van stijf rubber en de buitenkant gemaakt is van zacht rubber. Hierdoor biedt dit speelgoed optimaal speelplezier voor uw hond. Daarnaast blijft dit speeltje ook drijven in het water.

Gebruik

Beschijn de Chuckit! Roller Max Glow voor ongeveer 5 tot 10 minuten met fel licht. Hierna biedt het speeltje tot wel 30 minuten speelplezier in het donker.

Afmeting

Diameter: 22 cm

Product ID: 5235
Andere klanten kochten ook
Beoordelingen

Heb je ervaring met Chuckit! Roller Max Glow ? Geef ons dan je mening over dit product.

Schrijf je eigen beoordeling