Chuckit! Hydro Flyer

Chuckit! Hydro Flyer

Dit product is niet langer leverbaar. Bekijk hier geschikte alternatieven.

Met de Hydro Flyer van Chuckit! heeft uw hond op warme, zomerse dagen urenlang speelplezier. U kunt de frisbee vullen met water en dan wegwerpen. Door deze beweging wordt het water uit het speelgoed geslingerd. Het water zorgt niet alleen voor speelplezier, maar ook voor verkoeling.

  • Deskundig dierenartsadvies
  • Gratis verzending vanaf €59,-
  • Voor 21:00 besteld, morgen in huis *
  • Gratis retourneren *
  • Productinformatie

Productinformatie

Chuckit! Hydro Flyer

Op warme dagen kan u hond soms wat extra verkoeling gebruiken. De Hydro Flyer van Chuckit! is een combinatie van een frisbee en waterspeelgoed. Wanneer u de Hydro Flyer onder water houdt, loopt deze vol met water. Zodra u de frisbee weggooit, zal het water alle kanten op vliegen. Hierdoor is het niet alleen een leuk speeltje voor uw hond, maar biedt het ook verkoeling. Door zijn opvallende kleuren is de Hydro Flyer goed zichtbaar in het water en gras. Deze Chuckit! frisbee blijft drijven, ook wanneer deze gevuld is met water.

Let op: Het Chuckit! Hydro-speelgoed is niet geschikt voor lange kauwsessies.

Afmetingen

24 x 24 x 5 cm

Product ID: 4936
Andere klanten kochten ook
Beoordelingen

Heb je ervaring met Chuckit! Hydro Flyer ? Geef ons dan je mening over dit product.

Schrijf je eigen beoordeling
AAN HET LADEN
Waar gebruik je de frisbee voor?
Door , 10 april 2019

Mijn labradoedel gebruikt de frisbee niet als waterig vangspeeltje, maar als trekobject (stevig, relatief soepel en toch niet te hard). Tja, daar is hij misschien niet voor bedoeld, maar weet de hond veel? De meeste honden zullen toch niet zachtzinnig met hun speeltje omgaan. Nu beginnen de blauwe en oranje delen van de frisbee al na enkele dagen los te laten. Dus laat ik hem door de plaatselijke schoenmaker eerst flink doorstikken (zigzagnaad) en dan houdt hij wel enkele weken.

Beoordelingen 1 - 1 van 1