Chuckit! Fumble Fetch Max Glow

Chuckit! Fumble Fetch Max Glow

Dit product is niet langer leverbaar. Bekijk hier geschikte alternatieven.

De Chuckit! Fumble Fetch Max Glow zorgt ervoor dat u nu ook in het donker kunt spelen met uw hond. Door het glow in de dark rubber is de bal goed zichtbaar in het donker. Het multifunctionele design van het speeltje biedt u verschillende mogelijkheden om de bal te gebruiken. Op deze manier kunt u uw hond dus blijven uitdagen met de Chuckit! Fumble Fetch Max Glow.

  • Deskundig dierenartsadvies
  • Smaakgarantie
  • Voor 21:00 besteld, morgen in huis *
  • Gratis retourneren *
  • Productinformatie

Productinformatie

Chuckit! Fumble Fetch Max Glow

De Chuckit! Fumble Fetch Max Glow biedt u de mogelijkheid om ook in het donker te kunnen spelen met uw hond. Het glow in de dark rubber zorgt ervoor dat de bal goed zichtbaar is in het donker. De producten van Max Glow zijn gemaakt van veilig materiaal van hoge kwaliteit. Verder kunt u het speeltje op drie manieren gebruiken. Allereerst kunt u het speelgoed gebruiken als een rugbybal. Het speeltje kan ook gebruikt worden om mee te rollen of aan te trekken. De Chuckit! Fumble Fetch Max Glow is ook geschikt om mee te spelen in het water aangezien deze blijft drijven.

Gebruik

Beschijn de Chuckit! Max Glow Roller voor ongeveer 5 tot 10 minuten met fel licht. Hierna biedt het speeltje tot wel 30 minuten speelplezier in het donker.

Afmeting

Diameter: 22 cm

Product ID: 5236
Andere klanten kochten ook
Beoordelingen

Heb je ervaring met Chuckit! Fumble Fetch Max Glow ? Geef ons dan je mening over dit product.

Schrijf je eigen beoordeling