Catch Me If You Can Laser Toy
Catch Me If You Can Laser Toy

Catch Me If You Can Laser Toy

De Catch Me If You Can Laser Toy is uit het assortiment. Kijk hier voor ander speelgoed voor de hond of kat. De Catch Me If You Can Laser Toy van Holland Animal Care is een uitdagend laserspeeltje voor katten en honden. Het lampje is gemakkelijk te bevestigen aan een sleutelbos.

  • Deskundig dierenartsadvies
  • Smaakgarantie
  • Voor 21:00 besteld, morgen in huis *
  • Gratis retourneren *
  • Productinformatie

Productinformatie

De Catch Me If You Can Laser Toy is uit het assortiment. Kijk hier voor ander speelgoed voor de hond of kat.

Catch Me If You Can Laser Toy

De Catch Me If You Can Laser Toy van Holland Animal Care is een uitdagend laserspeeltje voor katten en honden. Het lampje is gemakkelijk te bevestigen aan een sleutelbos. Het laserlicht daagt katten en honden uit het laserlicht te pakken te krijgen. Zodra het huisdier het laserlicht in de gaten heeft, zal hij hier achteraan gaan. Beleef uren speelplezier!

De Catch Me If You Can Laser Toy wordt assorti geleverd. U zult een blauw, rood of zilver laserspeeltje ontvangen.

Inclusief batterijen.

Product ID: 2787
Andere klanten kochten ook
Beoordelingen

Heb je ervaring met Catch Me If You Can Laser Toy ? Geef ons dan je mening over dit product.

Schrijf je eigen beoordeling
AAN HET LADEN
Prima
Door , 05 maart 2015

Werkt goed, onze katten zijn er erg druk mee.

Beoordelingen 1 - 1 van 1