Catch Me If You Can Laser Toy
Catch Me If You Can Laser Toy

Catch Me If You Can Laser Toy

De Catch Me If You Can Laser Toy is uit het assortiment. Kijk hier voor ander speelgoed voor de hond of kat. De Catch Me If You Can Laser Toy van Holland Animal Care is een uitdagend laserspeeltje voor katten en honden. Het lampje is gemakkelijk te bevestigen aan een sleutelbos.

  • Deskundig dierenarts advies
  • Gratis verzending vanaf €49,-
  • Voor 21:00 besteld, morgen in huis *
  • Gratis retourneren *
  • Productinformatie

Productinformatie

De Catch Me If You Can Laser Toy is uit het assortiment. Kijk hier voor ander speelgoed voor de hond of kat.

Catch Me If You Can Laser Toy

De Catch Me If You Can Laser Toy van Holland Animal Care is een uitdagend laserspeeltje voor katten en honden. Het lampje is gemakkelijk te bevestigen aan een sleutelbos. Het laserlicht daagt katten en honden uit het laserlicht te pakken te krijgen. Zodra het huisdier het laserlicht in de gaten heeft, zal hij hier achteraan gaan. Beleef uren speelplezier!

De Catch Me If You Can Laser Toy wordt assorti geleverd. U zult een blauw, rood of zilver laserspeeltje ontvangen.

Inclusief batterijen.

Product ID: 2787
Andere klanten kochten ook
Beoordelingen

Heb je ervaring met Catch Me If You Can Laser Toy ? Geef ons dan je mening over dit product.

Schrijf je eigen beoordeling
AAN HET LADEN
Prima
Door , 05 maart 2015

Werkt goed, onze katten zijn er erg druk mee.

kat gek op laser
Door , 24 januari 2015

mijn kat is er dol op! als ik dat laser dingetje nog maar vastneem miaauwt ze al ongeduldig, eens ik met dat lasertje bezig ben word ze het gewoon niet beu, als ik er mee stop miaauwt ze en blijft naar de muren en plafond kijken waar dat dat rood bolletje zich bevind, grappig om te zien = het weinige geld zeker waard!

Leuk speeltje
Door , 02 november 2014

Ze vinden het leuk, maar het moet niet te lang duren. Wel handig voor het baasje dat er naast het laserlampje ook een LED lampje is.

Beoordelingen 1 - 3 van 3
Medpets maakt gebruik van cookies om jou beter en persoonlijker te kunnen helpen. Met deze cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag. Zo kunnen we advertenties tonen op basis van jouw interesses, kun je informatie delen via social media en kunnen we je een goed functionerende website bieden. Door verder te gaan op onze website ga je hiermee akkoord. Lees meer Sluiten