Calo-Pet

Calo-Pet

Calo-Pet is van naam veranderd en heet nu Vétoquinol Care - Energie. Het is nu een smakelijke gel in plaats van een pasta. Bestel Vétoquinol Care - Energie hier

 • Deskundig dierenartsadvies
 • Smaakgarantie
 • Voor 21:00 besteld, morgen in huis *
 • Gratis retourneren *
 • Productinformatie

Productinformatie

Calo-Pet is van naam veranderd en heet nu Vétoquinol Care - Energie. Daarnaast is het voedingssupplement nu een smakelijke gel in plaats van een pasta. Bestel Vétoquinol Care - Energie hier.

Calo-pet

Calo-pet is een energierijk aanvullend diervoeder in de vorm van een smakelijke pasta, aangevuld met vitaminen, mineralen en taurine. Het helpt uw huisdier bij gebrek aan specifieke voedingsingrediënten.

Calo-pet heeft een laag eiwitgehalte. Het is een hoog-energetisch product en zorgt aldus voor een aangepaste energietoevoer vóór en na de narcose. Calo-pet is een smakelijk voedingssupplement en wordt goed opgenomen (ook bij verminderde eetlust). Tegelijkertijd stimuleert Calo-pet de eetlust en wordt de voederopname verhoogd. Calo-Pet is aangevuld met vitaminen, mineralen en taurine. Katten kunnen taurine onvoldoende zelf produceren. Een gebrek aan taurine veroorzaakt bij de kat een diffuus verval van het netvlies in het oog. Dit leidt tot een verminderde gezichtsscherpte, verwijding van de pupil van het oog en tenslotte blindheid. Bovendien veroorzaakt een gebrek van taurine aandoeningen aan het hart- en vaatstelsel.

Calo-Pet is geschikt:

 • Voor dieren die topprestaties moeten leveren.
 • Bij een gebrek aan vitaminen of mineralen.
 • Ter ondersteuning na het zich niet lekker voelen of operatie.
 • Preventie en therapie van gebrek aan voedingsingrediënten.
 • Bij uitputtingstoestanden.

Dosering/Toediening:

De pasta kan direct in de mond, op het voer, of in het drinkwater worden toegediend.

 • Hond: per 10 kg 1 eetlepel (15 g) per dag.
 • Kat: per 3-5 kg 1 theelepel (5 g) per dag. Bij anorexie kan de dagelijkse dosering 2 tot 3x verhoogd worden (3 tot 4,5 g/kg), in geval Calo-pet het enige voedsel is dat opgenomen wordt.
Product ID: 1340
Andere klanten kochten ook
Beoordelingen

Heb je ervaring met Calo-Pet ? Geef ons dan je mening over dit product.

Schrijf je eigen beoordeling
AAN HET LADEN
Ontevreden
Door , 06 juli 2015

Sinds de naam én samenstelling is veranderd hoeft mijn kat het niet meer. Ik vind het een grote misser van Vetoquinol.

Aanvullend diervoeding van calopet
Door , 13 december 2014

Ik gaf het mijn kat die op het laatst te weinig at, daardoor kreeg ze toch iets extra binnen, heb toen nog twee tubes besteld, maar moest toen helaas mijn poes toch laten inslapen, heb de twee tubes aan het dieren asiel gegeven, deze waren hier ook blij mee.

Calo-Pet
Door , 06 november 2014

Ik vind een heel goed product . Ik heb voor anderen ook al anbevolen !

heel erg tevreden met resultaat
Door , 30 september 2014

Hier gebruikt bij zieke kittens werkt super ze vinden het lekker en de eetlust verbeterd duidelijk. ben heel tevreden.

CALO-PET
Door , 16 juni 2014

het is een super product, het duurde even voordat mijn kat er aan gewend was, maar likt het nu vanuit de tube op. het gaat een stuk beter met hem.

Werkt goed bij mijn chronisch zieke kat
Door , 28 februari 2014

Mijn kat is altijd al een kleine eter geweest. Ze kon net in evenwicht blijven met wat ze binnen kreeg. Maar nu ze chronische aandoeningen heeft verbruikt ze meer energie dan dat ze binnen krijgt. Ze krijgt sinds kort 2x per dag Calo-pet en ze doet het hier erg goed op.

Beoordelingen 1 - 6 van 7