Bunny Nature Cage Care
Bunny Nature Cage Care

Bunny Nature Cage Care

Dit product is niet langer leverbaar. Bekijk hier geschikte alternatieven.

Cage Care van Bunny Nature is een natuurlijk reinigingsmiddel voor het verblijf van uw kleindier. De spray is samengesteld op basis van grenenhoutextract en draagt bij aan het verwijderen van bacteriën en vuil. Cage Care is verkrijgbaar in een handige sprayflacon van 100 of 500 ml.

  • Deskundig dierenartsadvies
  • Smaakgarantie
  • Voor 21:00 besteld, morgen in huis *
  • Gratis retourneren *
  • Productinformatie
  • Video's

Productinformatie

Dit product is niet langer leverbaar. Bekijk hier geschikte alternatieven.

Bunny Nature

Bunny Nature is een Duitse onderneming die uit liefde voor het dier op werd gericht. Tot op de dag van vandaag is het doel van Bunny Nature om kleine zoogdieren het optimale voer te bieden dat specifiek op de oorspronkelijke behoeften van het dier is afgesteld. Het merk omvat niet alleen een breed voerassortiment maar ook bodembedekkers en interactief speelgoed.

Bunny Nature Cage Care

Cage Care van Bunny Nature is een natuurlijk reinigingsmiddel voor het verblijf van uw kleindier. Het product is 100% natuurlijk, gemaakt van grenenhoutextract en bevat geen chemische toevoegingen. Cage Care is een mild reinigingsmiddel, ook voor de slijmvliezen van uw kleindier. Het draagt bij aan het verwijderen van bacteriën en vuil en kan op verschillende materialen gebruikt worden. Het reinigingsmiddel zit in een handige sprayflacon en is eenvoudig in gebruik. Daarnaast heeft Cage Care een aangename geur.

Inhoud

Verkrijgbaar in een verpakking van 100 of 500 ml.

Samenstelling

Water, extract van grenenkernhout.

Video's

Product ID: 5199
Andere klanten kochten ook
Beoordelingen

Heb je ervaring met Bunny Nature Cage Care ? Geef ons dan je mening over dit product.

Schrijf je eigen beoordeling