Allervia
Allervia

Allervia

Dit product is niet langer leverbaar. Bekijk hier geschikte alternatieven.

Allervia is een natuurlijke oplossing voor huisstofmijt. Allervia zendt ultrasonische golven uit die wij niet horen maar de levenscyclus van mijten kan beïnvloeden en de reproductie doet afremmen.

  • Deskundig dierenartsadvies
  • Smaakgarantie
  • Voor 21:00 besteld, morgen in huis *
  • Gratis retourneren *
  • Productinformatie

Productinformatie

Dit product is niet langer leverbaar. Bekijk hier geschikte alternatieven.

Huisstofmijt

Veel mensen zijn allergisch voor huisstofmijt, echter zijn niet alle mensen zich hier bewust van. Te veel blootstelling aan huisstofmijt kan de oorzaak zijn van een loopneus, verstopte neus, niezen, hoesten en zwaar ademen en het kan zelfs ook leiden tot de ontwikkeling van Eczeem, Hooikoorts of Astma.

Allervia

Allervia is een apparaat dat door middel van ultrasone geluidsgolven de huismijt verjaagt en werkt preventief. De ultrasone golven hebben invloed op de reproductie van de mijten. De voordelen hiervan zijn zichtbaar na 6 weken onafgebroken gebruik. De Allervia bevat geen chemicaliën en is milieuvriendelijk.

Varianten

Allervia-E: is een apparaat voor in het stopcontact (220-230V). Als je het apparaat in het stopcontact stopt, zal er een blauw lampje gaan branden wat aangeeft dat het apparaat in werking is.

Gebruik

Het beste is om Allervia zo te plaatsen dat er geen obstakels in de weg staan die voorkomen dat het geluid zich kan verspreiden. Luchtvochtigheid kan de snelheid van de ultrasound ook verminderen. Het bereik is 60-80 m3. De hoge frequentie geluiden kunnen niet door muren.

Afmetingen

  • Allervia-E: 11 x 7 cm
Product ID: 2438
Andere klanten kochten ook
Beoordelingen

Heb je ervaring met Allervia ? Geef ons dan je mening over dit product.

Schrijf je eigen beoordeling
AAN HET LADEN
Mist ned. Beschrijving
Door , 15 april 2020

Zou fijn zijn als er een Nederlandse beschrijving bij zou zitten.

Beoordelingen 1 - 1 van 1