AFP Tugger Ground Stick with Blue Mallard

AFP Tugger Ground Stick with Blue Mallard

Dit product is niet langer leverbaar. bekijk hier voor geschikte alternatieven.

De Tugger Ground Stick van All for Paws is een elastisch trekspeeltje voor uw hond. De blauwe speelgoed-eend en het elastiek zitten aan een stevige stok die u in de grond kunt steken. Uw hond kan zich uren vermaken met de Ground Stick.

  • Deskundig dierenartsadvies
  • Smaakgarantie
  • Voor 21:00 besteld, morgen in huis *
  • Gratis retourneren *
  • Productinformatie

Productinformatie

All For Paws

All For Paws is gespecialiseerd in het ontwerpen van unieke en stijlvolle producten voor honden en katten. Het team achter All For Paws spant zich continu in om producten te ontwerpen die zowel voldoen aan de behoeften van de huisdieren, maar ook passen bij de verschillende levensstijlen van hun baasjes. Het zijn nuttige producten met een verhaal en een doel, zoals All For Paws dit zelf omschrijft. De producten van All For Paws zijn wereldwijd verkrijgbaar en natuurlijk ook bij Medpets.nl.

AFP Tugger Ground stick with Blue Mallard

Er is niets leuker dan spelen met uw hond; lekker buiten in de tuin of het bos met een bal, touw of frisbee. Samen spelen is belangrijk voor de baas-hond relatie en het is een goede fysieke inspanning. Ook als uw hond alleen speelt, wilt u dat hij zich vermaakt. Met de Tugger Ground Stick van All for Paws is dit geen probleem. Het trekspeeltje is voorzien van een stok en elastiek met daaraan een blauwe speelgoed-eend. U kunt de stok in de grond plaatsen waarna uw hond zich kan uitleven op het speeltje. Het elastiek maakt het trekken nog aantrekkelijker.

Afmetingen

72 x 13,5 x 6 cm. De mallard is ongeveer 35 cm lang.

Product ID: 4128
Andere klanten kochten ook
Beoordelingen

Heb je ervaring met AFP Tugger Ground Stick with Blue Mallard ? Geef ons dan je mening over dit product.

Schrijf je eigen beoordeling